Блискиот

  во

  Нацрт-извештај за извозот на оружје, кој ќе биде поднесен на пленарната седница на Европскиот парламент во Стразбур подоцна неделава, предлага да се почне ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Нацрт-извештај за извозот на оружје, кој ќе биде поднесен на пленарната седница на Европскиот парламент во Стразбур подоцна неделава, предлага да се почне ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Најновите сателитски снимки од руската база Хмејмим во Сирија открија со кои авиони Русите и натаму располагаат и ги користат во граѓанската војна во оваа ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Седум докажани и признати писатели од самиот книжевен врв на Европа, автори како Славенка Дракулиќ, Џамал Уаријачи од Холандија, Офејгур Сигурдсон од Исланд, ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Францускиот претседател, Емануел Mакрон за време на своето обраќање денеска се присети на Првата светска војна и нејзините жртви, нагласувајќи дека историјата ...
  сите 175 | | | веќе видена

  Францускиот претседател, Емануел Mакрон за време на своето обраќање денеска се присети на Првата светска војна и нејзините жртви, нагласувајќи дека историјата ...
  сите 175 | | | веќе видена

  Францускиот претседател, Емануел Mакрон за време на своето обраќање денеска се присети на Првата светска војна и нејзините жртви, нагласувајќи дека историјата ...
  сите 175 | | | веќе видена

  Францускиот претседател, Емануел Mакрон за време на своето обраќање денеска се присети на Првата светска војна и нејзините жртви, нагласувајќи дека историјата ...
  сите 175 | | | веќе видена

  Денеска има закани дека историјата ни се повторува , а тоа е одговорност на лидерите собрани во Париз , кои треба на нашите деца да им пренесат ,, свет закој ...
  сите 175 | | | веќе видена

  Францускиот претседател, Емануел Mакрон за време на своето обраќање денеска се присети на Првата светска војна и нејзините жртви, нагласувајќи дека историјата ...
  сите 175 | | | веќе видена

  Францускиот претседател, Емануел Mакрон за време на своето обраќање денеска се присети на Првата светска војна и нејзините жртви, нагласувајќи дека историјата ...
  сите 175 | | | веќе видена

  Турција на неколку адреси испратила тонски записи за убиството на новинарот Џемал Кашогли. Тие според Турција, сведочат за убиството на критички настроениот ...
  сите 117 | | | веќе видена