Блискиот

  во

  Армијата на САД ги предупреди Американците да не подлегнуваат на „лажни СМС пораки“ со погрешни информации дека корисниците биле регрутирани за воена служба. ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Британскиот весник „Индипендент“ спроведе анкета со која се бара од американски граѓани да го обележат Иран на нема карта. Повеќето од анкетираните не успеале ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Армијата на САД ги предупреди Амерканците да не подлегнуваат на „лажни СМС пораки“ со погрешни информации дека корисниците биле регрутирани за воена служба. ...
  сите 307 | | | веќе видена

  Армијата на САД ги предупреди Амерканците да не подлегнуваат на „лажни СМС пораки“ со погрешни информации дека корисниците биле регрутирани за воена служба. ...
  сите 308 | | | веќе видена

  Британскиот весник „Индипендент“ спроведе анкета со која се бара од американски граѓани да го обележат Иран на нема карта. Повеќето од анкетираните не успеале ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Командантот на воздухопловните сили на иранската Револуционерна гарда, Амир Али Хајизадех изјави дека ракетните напади врз американски цели на Блискиот исток ...
  сите 243 | | | веќе видена

  Барањето на американскиот претседател Доналд Трамп за зголемено присуство на НАТО на Блискиот исток не е изненадувачко, изјави денеска генералниот секретар на ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Командантот на воздухопловните сили на иранската Револуционерна гарда, Амир Али Хајизадех изјави дека ракетните напади врз американски цели на Блискиот исток ...
  сите 316 | | | веќе видена

  Командантот на воздухопловните сили на иранската Револуционерна гарда, Амир Али Хајизадех изјави дека ракетните напади врз американски цели на Блискиот исток ...
  сите 317 | | | веќе видена

  По иранскиот напад врз две бази со американски војници во Ирак и по американскиот напад со дрон во кој беше убиен иранскиот генерал Сулејмани, американскиот ...
  сите 229 | | | веќе видена

  По иранскиот напад врз две бази со американски војници во Ирак и по американскиот напад со дрон во кој беше убиен иранскиот генерал Сулејмани, американскиот ...
  сите 231 | | | веќе видена

  Командантот на воздухопловните сили на иранската Револуционерна гарда, Амир Али Хајизадех изјави дека ракетните напади врз американски цели на Блискиот исток ...
  сите 232 | | | веќе видена

  Барањето на американскиот претседател Доналд Трамп за зголемено присуство на НАТО на Блискиот Исток не е изненадувачко, изјави денеска генералниот секретар на ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Барањето на американскиот претседател Доналд Трамп за зголемено присуство на НАТО на Блискиот исток не е изненадувачко, изјави денеска генералниот секретар на ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Командантот на воздухопловните сили на иранската Револуционерна гарда, Амир Али Хајизадех изјави дека ракетните напади врз американски цели на Блискиот исток ...
  сите 192 | | | веќе видена

  Иранските дипломати од амбасадата во Скопје велат дека Трамп е многу поразличен од однесувањето на античкиот освојувач Александар Македонски. Телма побара став ...
  сите 238 | | | веќе видена

  Барањето на американскиот претседател Доналд Трамп за зголемено присуство на НАТО на Блискиот исток не е изненадувачко, изјави денеска генералниот секретар на ...
  сите 238 | | | веќе видена