Блискиот

  во

  Многу зеленило, минималистички ентериер, затворен летниковец како сала за состаноци– зградата на „Аџибадем проџект менаџмент“ е еден од последните нивни ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Бледо, тесно и убаво лице со големи русави очи, врамени од долга и брановидна кафеава коса, тоа е слика што луѓето ја замислуваат кога се спомнува Исус ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Бледо, тесно и убаво лице со големи русави очи, врамени од долга и брановидна кафеава коса – тоа е слика што луѓето ја замислуваат кога се спомнува Исус ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Американскиот министер за одбрана Марк Еспер соопти дека по нападот на Флорида им наредил на вооружените сили да ја преиспитаат безбедноста на воените бази и ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Еспер ги истакна своите стратешки цели и приоритети во говор на Националниот форум за одбрана „Роналд Реган“, на кој секоја година се среќаваат армиски лица, ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Американскиот министер за одбрана Марк Еспер нагласи дека планира да го сврти вниманието на американската војска кон конкуренцијата со Русија и со Кина, и ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Американскиот министер за одбрана Марк Еспер нагласи дека планира да го сврти вниманието на американската војска кон конкуренцијата со Русија и со Кина, и ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Албански емигрант, кој имал и државјанство на САД а живеел во Бронкс, е осуден на 22 години затвор, откако го признал обвинението за тероризам. – Сајмир ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Министерството за одбрана на САД размислува за дополнително распоредување на 4-7 илјади војници на Блискиот исток за да се спротистави на Иран во регионот. ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Министерството за одбрана на САД размислува за дополнително распоредување на 4-7 илјади војници на Блискиот исток за да се спротистави на Иран во регионот. ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Министерството за одбрана на САД размислува за дополнително распоредување на 4-7 илјади војници на Блискиот исток за да се спротистави на Иран во регионот. Тоа ...
  сите 17 | | | веќе видена