Блискиот

  во

  Вработените во американскиот Стејт департмент, кои сега во Сирија, ќе бидат евакуирани во рок од 24 часа, изјави неименуван претставник на американските ...
  сите 238 | | | веќе видена

  Вработените во американскиот Стејт департмент, кои сега во Сирија, ќе бидат евакуирани во рок од 24 часа, изјави неименуван претставник на американските ...
  сите 238 | | | веќе видена

  Истражувањето на институтот „Галуп Интернешнл“ покажува дека во Западна Европа, само една четвртина од населението би зело оружје во рака за да ја брани ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Израелскиот премиер Бенјамин Нетанјаху потврди дека Израел развива офанзивни ракети кои што можат да погодат било која точка на Блискиот исток. Премиерот на ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Резултатите од истражувањето на Институтот „Галуп интернашл“ спроведено во 64 држави покажуваат дека во Западна Европа недостасува подготвеност земјата да се ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Резултатите од истражувањето на Институтот „Галуп интернашл“ спроведено во 64 држави покажуваат дека во Западна Европа недостасува подготвеност земјата да се ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Резултатите од истражувањето на Институтот „Галуп интернашл“ спроведено во 64 држави покажуваат дека во Западна Европа недостасува подготвеност земјата да се ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Резултатите од истражувањето на Институтот „Галуп интернашл“ спроведено во 64 држави покажуваат дека во Западна Европа недостасува подготвеност земјата да се ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Резултатите од истражувањето на Институтот „Галуп интернашл” спроведено во 64 држави покажуваат дека во Западна Европа недостасува подготвеност земјата да се ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Резултатите од истражувањето на Институтот „Галуп интернашл“ спроведено во 64 држави покажуваат дека во Западна Европа недостасува подготвеност земјата да се ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Обвинителството рекло дека со недели ја шпионирал Оудех, откако дознала дека има тајно семејство, жена, три деца и уште едно дете на пат во Авганистан. ...
  сите 3 | | | веќе видена