Американците

  во

  Уставот треба ретко да се менува и тоа со рака што трепери, но не од страв туку од одговорност, изјави кандидатката за претседател, Гордана Силјановска Давкова ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Уставот треба ретко да се менува и тоа со рака што трепери, но не од страв туку од одговорност, изјави кандидатката за претседател Гордана Сиљановска-Давкова, ...
  сите 482 | | | веќе видена

  Кандидатот за претседател на Република Македонија Гордана Силјановска Давкова пред граѓаните на Македонски Брод праша има ли повистинско место да се говори за ...
  сите 482 | | | веќе видена

  Кандидатот за претседател на Република Македонија Проф. д-р Гордана Силјановска Давкова денеска се обрати пред граѓаните во Македонски Брод. Силјановска ...
  сите 483 | | | веќе видена

  Ноќеска од 03.20 минути се игра големото финале во американската колеџ кошарка, а до завршницата стасаа Вирџинија кавалирс и Тексас тек. Во САД се кирува кога ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Уставот треба да се менува, но многу вниимателно и одговорно, со „рака што трепери“, го започна своето обраќање вечерва од Македонски Брод професорката ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Администрацијата на американскиот претседател Доналд Трамп планира иранската Револуционерна гарда да ја прогласи за „странска терористичка организација“. ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Речиси е сигурно дека ќе има втор круг претседателски избори бидејќи праговите поставени за евентуална победа во првиот се нереално поставени, вели во интервју ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Јапонскиот цар Акихито и царицата Мичико драматично ја модернизираа монархијата окована во традиција. Владетелот кој ќе абдицира на 30 април и неговата сопруга ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Јапонскиот цар Акихито и царицата Мичико драматично ја модернизираа монархијата окована во традиција. Владетелот кој ќе абдицира на 30 април и неговата сопруга ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Речиси е сигурно дека ќе има втор круг претседателски избори бидејќи праговите поставени за евентуална победа во првиот се нереално поставени, вели во интервју ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Речиси е сигурно дека ќе има втор круг претседателски избори бидејќи праговите поставени за евентуална победа во првиот се нереално поставени, вели во интервју ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Речиси е сигурно дека ќе има втор круг претседателски избори бидејќи праговите поставени за евентуална победа во првиот се нереално поставени, вели во интервју ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Речиси е сигурно дека ќе има втор круг претседателски избори бидејќи праговите поставени за евентуална победа во првиот се нереално поставени, вели во интервју ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Албанецот Фабијан Аламети кој имал намера да ѝ се приклучи на Исламската држава и планирал изведување на терористички напади во САД, уапсен е во американската ...
  сите 32 | | | веќе видена