Американците

  во

  Албанецот Фабијан Аламети кој имал намера да ѝ се приклучи на Исламската држава и планирал изведување на терористички напади во САД, уапсен е во американската ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Во политиката постојат работи што се прават и не се кажуваат и останувам на мојата проценка, вели претседателот на Нова демократија, Кирјакос Мицотакис, во ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Бизнис идејата на Илир Села со која, преку наменски дизајнирана платформа, на американците им се овозможува да пронајдат локална пицерија и да направат онлајн ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Франција е одлучна да им воведе данок на интернет гигантите, изјавил денес во Букурешт францускиот министер за финансии Бруно Ле Мер, и покрај повиците на САД ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Франција е одлучна да им воведе данок на интернет гигантите, изјавил денес во Букурешт францускиот министер за финансии Бруно Ле Мер, и покрај повиците на САД ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Пентагон ја разгледува можноста за проширување на продажбата на „Ф-35“ борбените авиони од петта генерација на НАТО сојузниците Романија, Грција и Полска. ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Во политиката постојат работи што се прават и не се кажуваат и останувам на мојата проценка, изјавил лидерот на грчаката опозициска партија Неа демократиа, ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Во политиката постојат работи што се прават и не се кажуваат и останувам на мојата проценка, вели претседателот на Нова демократија, Кирјакос Мицотакис, во ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Во политиката постојат работи што се прават и не се кажуваат и останувам на мојата проценка, вели претседателот на Нова демократија, Кирјакос Мицотакис, во ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Бизнис идејата на Илир Села со која, преку наменски дизајнирана платформа, на американците им се овозможува да пронајдат локална пицерија и да направат онлајн ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Во политиката постојат работи што се прават и не се кажуваат и останувам на мојата проценка, вели претседателот на Нова демократија, Кирјакос Мицотакис, во ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Во политиката постојат работи што се прават и не се кажуваат и останувам на мојата проценка, вели претседателот на Нова демократија, Кирјакос Мицотакис, во ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Во политиката постојат работи што се прават и не се кажуваат и останувам на мојата проценка, вели претседателот на Нова демократија, Кирјакос Мицотакис, во ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Во политиката постојат работи што се прават и не се кажуваат и останувам на мојата проценка, вели претседателот на Нова демократија, Кирјакос Мицотакис, во ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Во политиката постојат работи што се прават и не се кажуваат и останувам на мојата проценка, вели претседателот на Нова демократија, Кирјакос Мицотакис, во ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Во политиката постојат работи што се прават и не се кажуваат и останувам на мојата проценка, вели претседателот на Нова демократија, Кирјакос Мицотакис, во ...
  сите 26 | | | веќе видена