Американците

  во

  Москва сака деловни и нормални односи со САД со обострано почитување и повеќепати даде предлог како да се изгради дијалог со Вашингтон, изјави рускиот министер ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Москва сака деловни и нормални односи со САД со обострано почитување и повеќепати даде предлог како да се изгради дијалог со Вашингтон, изјави рускиот министер ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Москва сака деловни и нормални односи со САД со обострано почитување и повеќепати даде предлог како да се изгради дијалог со Вашингтон, изјави рускиот министер ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Српскиот претседател Александар Вучиќ е решен да остане запишан во историјата како човек кој ги помири етничките и територијалните разлики во регионот кој е ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Српскиот претседател Александар Вучиќ е решен да остане запишан во историјата како човек кој ги помири етничките и територијалните разлики во регионот кој е ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Американската армија денеска го тестираше системот Егис опремен со пресретнувачи на нуклеарни проектили. Успешното тестирање е чекор кон производство на овој ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Српскиот претседател Александар Вучиќ е решен да остане запишан во историјата како човек кој ги помири етничките и територијалните разлики во регионот кој е ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Саудискиот престолонаследник Мухамед бин Салман, би можел да биде сменет поради кризата која уследила по бруталното убиство на новинарот Џамал Кашоги во ...
  сите 155 | | | веќе видена

  Српскиот претседател Александар Вучиќ е решен да остане запишан во историјата како човек кој ги помири етничките и територијалните разлики во регионот кој е ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Српскиот претседател Александар Вучиќ е решен да остане запишан во историјата како човек кој ги помири етничките и територијалните разлики во регионот кој е ...
  сите 41 | | | веќе видена