Американците

  во

  - Претседателот на САД, Доналд Трамп изјави дека пазарите ќе доживеат крах ако тој биде отстранет од функцијата. - Ако некогаш ме отповикаат од функцијата, ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Според турските власти, последната изјава на Џон Болтон е јасна потврда дека Соединетите Американски Држави водат економска војна против Турција. Портпаролот ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Заборавете на Виена и Берлин, бидејќи во Европа има ново гневно шпионско гнездо – Брисел. Сомнежите меѓу претставниците на Европската унија, дека Велика ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Германскиот министер за надворешни работи Хајко Маас смета дека Европската унија треба да претставува противтежа на САД во случаите кога Американците се ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Германскиот министер за надворешни работи Хајко Маас смета дека Европската унија треба да претставува противтежа на САД во случаите кога Американците се ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Германскиот министер за надворешни работи Хајко Маас смета дека Европската унија треба да претставува противтежа на САД во случаите кога Американците се ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Ако Шпенглер ја посматра цивилизацијата од аспект на строго затворен културолошки систем на големите стилови на културата, стилови-епохи, францускиот ...
  сите 6 | | | веќе видена