Американците

  во

  Лажна е каква било сугестија дека САД сакаат да управуваат со некоја судска разрешница, порачува американскиот амбасадор Џес Бејли во писмото, кое пред десет ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Поранешната прва дама на САД, Мишел Обама е жената на која Американците најмногу и се воодушевуваат, покажуваат резултатите од ново истражување на Галуп. Мишел ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Ќе се активира Судскиот совет за да го истражи тврдењето на американскиот амбасадор Џес Бејли дека судии се повикувале на него, кога носеле одлуки за притвори ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Ќе се активира Судскиот совет за да го истражи тврдењето на американскиот амбасадор Џес Бејли дека судии се повикувале на него, кога носеле одлуки за притвори ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Поранешната прва дама на САД, Мишел Обама е жената на која Американците најмногу и се воодушевуваат, покажуваат резултатите од ново истражување на Галуп. Мишел ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Поранешната прва дама на САД, Мишел Обама е жената на која Американците најмногу и се воодушевуваат, покажуваат резултатите од ново истражување на Галуп. Мишел ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Поранешната прва дама на САД, Мишел Обама е жената на која Американците најмногу и се воодушевуваат, покажуваат резултатите од ново истражување на Галуп. Мишел ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Поранешната прва дама на САД, Мишел Обама е жената на која Американците најмногу и се воодушевуваат, покажуваат резултатите од ново истражување на Галуп.Мишел ...
  сите 20 | | | веќе видена