Виена

  во

  Владата не ги открива позициите со кои ќе настапи пред Хеленик Петролеум, откако од Атина стигна вест дека Грците повторно ја активираа тужбата пред ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Пратеникот на Алијансата за иднина на Косово, Даут Харадинај, отпатувал денеска за Австрија каде што во главниот град на оваа држава бил приведен од ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Приходите на Телекомот во Бугарија се зголемија за 4%, а профитот за повеќе од 9%, додека пак А1 Хрватска оствари вкупни приходи од 208,6 милиони евра во ...
  сите 9 | | | веќе видена

  На вонредна седница на австриската Влада, закажана за утре, Јоханес Хан повторно ќе биде именуван за австриски кандидат за некоја функција во идниот состав на ...
  сите 40 | | | веќе видена

  На вонредна седница на австриската Влада, закажана за утре, Јоханес Хан повторно ќе биде именуван за австриски кандидат за функција во идниот состав на ...
  сите 40 | | | веќе видена

  На вонредна седница на австриската Влада, закажана за утре, Јоханес Хан повторно ќе биде именуван за австриски кандидат за функција во идниот состав на ...
  сите 40 | | | веќе видена

  На вонредна седница на австриската Влада, закажана за утре, Јоханес Хан повторно ќе биде именуван за австриски кандидат за функција во идниот состав на ...
  сите 40 | | | веќе видена

  На вонредна седница на австриската Влада, закажана за утре, Јоханес Хан повторно ќе биде именуван за австриски кандидат за некоја функција во идниот состав ...
  сите 40 | | | веќе видена

  На долгиот список сметени директори и членови на управни одбори именувани од извршната власт што денеска на прес-конференција во Вадата таксативно ги наброја ...
  сите 5 | | | веќе видена

  На долгиот список сметени директори и членови на управни одбори именувани од извршната власт што денеска на прес-конференција во Вадата таксативно ги наброја ...
  сите 5 | | | веќе видена

  На вонредна седница на австриската влада, закажана за утре, Јоханес Хан повторно ќе биде именуван за австриски кандидат за функција во идниот состав на ...
  сите 40 | | | веќе видена