Виена

  во

  Во вчерашниот грабеж на аеродромот во Тирана, според последните информации, биле украдени 10 милиони евра.Полицијата ги демантираше првичните информации дека ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Во првите три месеци од годинава преку Меѓународниот аеродром Скопје и аеродромот „Св. Апостол Павле“ во Охрид, се превезени 480.845 патници, што е пораст од ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Градските власти во Виена до ден-денес го имаат задржано проверениот модел на станбена политика за поттикнување на изградба на нови станови. На тој начин во ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Во првите три месеци од 2019 година вкупно 480.845 патници патувале преку двата аеродрома – Меѓународен Аеродром Скопје и аеродромот Св. Апостол Павле во ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Во вчерашниот грабеж на аеродромот во Тирана, според последните информации, биле украдени 10 милиони евра. Полицијата ги демантираше првичните информации дека ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Во првите три месеци од 2019 година вкупно 480.845 патници патувале преку двата аеродрома – Меѓународен Аеродром Скопје и аеродромот Св. Апостол Павле во Охрид ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Осомничен лидер на банда е убиен по драматичниот напад на авион на „Аустријан ерлајнс“ на пистата на аеродромот „Мајка Тереза“ во Тирана. Авион од типот ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Во првите три месеци од годинава преку Меѓународниот аеродром Скопје и аеродромот „Св. Апостол Павле” во Охрид, се превезени 480.845 патници, што е пораст од ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Во првите три месеци од 2019 година вкупно 480.845 патници патувале преку двата аеродрома – Меѓународен Аеродром Скопје и аеродромот Св. Апостол Павле во Охрид ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Во вчерашниот грабеж на аеродромот во Тирана, според последните информации, биле украдени 10 милиони евра. Полицијата ги демантираше првичните информации дека ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Во првите три месеци од годинава преку Меѓународниот аеродром Скопје и аеродромот „Св. Апостол Павле" во Охрид, се превезени 480.845 патници, што е пораст од  ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Во првите три месеци од 2019 година, вкупно 480.845 патници патувале преку двата аеродрома – Меѓународен Аеродром Скопје и аеродромот Св. Апостол Павле во ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Во првите три месеци од 2019 година вкупно 480.845 патници патувале преку двата аеродрома – Меѓународен Аеродром Скопје и аеродромот Св. Апостол Павле во ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Во првите три месеци од годинава преку Меѓународниот аеродром Скопје и аеродромот „Св. Апостол Павле“ во Охрид, се превезени 480.845 патници, што е пораст од ...
  сите 11 | | | веќе видена