Виена

  во

  Тема на разговорот беа изборите и процесот кој треба да започне во кој и ОБСЕ како организација ќе има своја значајна улога, мојата главна заложба му ја ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Пред малку имав средба со амбасадорот Клеменс Која, кој е шеф на мисијата на ОБСЕ во Република Северна Македонија. Тема на разговорот беа изборите и процесот ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Изјава за медиуми, Стево Пендаровски, заеднички кандидат за претседател Скопје, 11.03.2019 Пред малку имав средба со амбасадорот Клеменс Која, кој е шеф на ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Изборите мора да бидат кристално чисти и за тоа мора да се заложат сите актери кои учествуваат во изборниот процес. Се разбира одговорноста на власта и ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Денеска беше остварена средба на претседателскиот кандидат на СДСМ, Стево Пендаровски со амбасадорот Клеменс Која, кој е шеф на мисијата на ОБСЕ во ...
  сите 50 | | | веќе видена

   1. Работеше на рекламите на Скопско на Милчо Манчевски и на неговиот последен филм. Кажи нешто повеќе за искуството да работиш со Милчо Манчевски? Што ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Денеска беше остварена средба на претседателскиот кандидат на СДСМ, Стево Пендаровски со амбасадорот Клеменс Која, кој е шеф на мисијата на ОБСЕ во Република ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Пред малку имав средба со амбасадорот Клеменс Која, кој е шеф на мисијата на ОБСЕ во Република Северна Македонија. Тема на разговорот беа изборите и процесот ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Средби и разговори во Австрија. Претпладнево заедно со моите соработници ја посетивме Theresian Military Academy во Виена која е една од најстарите воени ...
  сите 12 | | | веќе видена

  [freetext] Што ќе се случи со “Македонија“ во името на брендовите, логоата, трговските марки... Бидејќи сме дел од поширокиот европски пазар, сите домашни ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Гостин во отвореното Студио 1 кај уредничката Јадранка Костова беше Мирослав Шиповиќ, кој беше претседавач на Советот на општина Центар од 2013 до 2017 и ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Сабина Селимовиќ и Самра Кешиновиќ, австриските државјанки со потекло од Босна и Херцеговина, кои западните медиуми ги нарекле "невести на џихадот", изразиле ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Светски познатиот американски политички мислител, Френсис Фукујама, изјавил дека ЕУ мора засилено да му се спротивстави на унгарскиот премиер Виктор Орбан и ...
  | | веќе видена