Вашингтон

  во

  Американскиот државен секретар, Мајк Помпео, и турскиот министер за надворешни работи, Мевљут Чавушоглу, денеска телефонски разговараа за повлекувањето на ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Американскиот државен секретар, Мајк Помпео и турскиот министер за надворешни работи, Мевлут Чавушоглу, разговараа телефонски за повлекувањето на американските ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Американскиот државен секретар Мајк Помпео и турскиот министер за надворешни работи Мевљут Чавушоглу денеска телефонски разговараа за повлекувањето на ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Лук Кофи, директор на Центар за надворешна политика при Фондација „Херитиџ“ од Вашингтон, предупредува дека незадоволството на Македонците од Преспански ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Во анализата на регионалните и светските случувања, новинарот Деан Андоновиќ зборува за унапредувањето на Министерството за безбедносни сили на Косово во ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Русија денеска соопшти дека смета оти е неприфатливо Вашингтон да бара од Москва да го уништи нејзиниот нов систем со крстосувачки ракети. САД сметаат дека со ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Русија денеска соопшти дека смета оти е неприфатливо Вашингтон да бара од Москва да го уништи нејзиниот нов систем со крстосувачки ракети. САД сметаат дека со ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Русија денеска соопшти дека смета оти е неприфатливо Вашингтон да бара од Москва да го уништи нејзиниот нов систем со крстосувачки ракети.САД сметаат дека со ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Русија денеска соопшти дека смета оти е неприфатливо Вашингтон да бара од Москва да го уништи нејзиниот нов систем со крстосувачки ракети. САД сметаат дека со ...
  сите 20 | | | веќе видена