Вашингтон

  во

  Триесет години зборувавме за НАТО. Денеска одбројуваме до полноправно членство. Денес НАТО е реалност. Седумдесет години по основањето на Алијансата, стануваме ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Немало причина, ниту потреба да разговараме за евентуално одложување на изборите поради членството во НАТО кое ќе се случи во јануари или февруари, изјави ...
  сите 107 | | | веќе видена

  Триесет години зборувавме за НАТО. Денеска одбројуваме до полноправно членство. Денес НАТО е реалност. 70 години по основањето на Алијансата, стануваме 30-та, ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Немало причина, ниту потреба да разговараме за евентуално одложување на изборите поради членството во НАТО кое ќе се случи во јануари или февруари, изјави ...
  сите 107 | | | веќе видена

  Кина сака да воведе нови царини на американскиот увоз во вредност од 2,4 милијарди долари во спорот околу субвенциите покренати пред Светската трговска ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Претседателот на Македонија, Стево Пендаровски, упати благодарност до Сенатот на САД за ратификацијата на протоколот за членство на нашата земја во ...
  сите 147 | | | веќе видена