Вашингтон

  во

  Македонија е мала и отворена економија, ризици постојат, но иако ММФ ја намали проекцијата за економски раст за најголем број земји, нашата напротив е ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Република Северна Македонија е мала и отворена економија, ризици постојат, но иако ММФ ја намали проекцијата за економски раст за најголем број земји, нашата ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Република Северна Македонија е мала и отворена економија, ризици постојат, но иако ММФ ја намали проекцијата за економски раст за најголем број земји, нашата ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Еден од пет смртни случаи во светот е поврзан со нездравата исхрана, покажаа резултатите од истражувањето објавени во медицинскиот весник Ланцет. Единаесет ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Делегација предводена од Тевдовски и гувернерката на Народна банка, Анита Ангеловска-Бежоска, го заврши повеќедневниот престој на Пролетните средби на ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Иако ММФ ја намали проекцијата за економски раст за најголем број земји, за нашата земја напротив е зголемена и ова ја валоризира усешната економска и фискална ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Република Северна Македонија е мала и отворена економија, ризици постојат, но иако ММФ ја намали проекцијата за економски раст за најголем број земји, нашата ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Република Северна Македонија е мала и отворена економија, ризици постојат, но иако ММФ ја намали проекцијата за економски раст за најголем број земји, нашата ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Република Македонија е мала и отворена економија, ризици постојат, но иако ММФ ја намали проекцијата за економски раст за најголем број земји, нашата напротив ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Таа уште еднаш истакна дека денарот е стабилен и оти проекциите на Народната банка предвидуваат задржување на девизните резерви на сосема адекватно ниво, ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Во изјавата, Ангеловска-Бежоска потенцира дека во рамки на дискусијата на состаноците во Вашингтон е констатирано дека банкарскиот систем на земјата е ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Го испуштивме детето…ова на шефот негов, заразно да не е? По две години власт на СДСМ, министерот за здравство најде оправдување за епидемијата на морбили, ...
  сите 326 | | | веќе видена

  Главните две финансиски институции на земјава, Народната банка и Министерството за финансии, на годинешниве Пролетни средби на групацијата на Светската банка и ...
  сите 71 | | | веќе видена