Вашингтон

  во

  Владата не го почитува Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер и одбива да постапи по решение на Комисијата за заштита на правото за ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Владата не го почитува Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер и одбива да постапи по решение на Комисијата за заштита на правото за ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Соопштение на Транспаренси Интернешнл Македонија: Владата не го почитува Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер и одбива да постапи по ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Владата не го почитува Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер и одбива да постапи по решение на Комисијата за заштита на правото за ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Еден од терористите кој го изврши нападот во џамии во новозеландскиот град Крастчрч објавил видео во живо на Фејсбук. Клипот е маркиран за време на нападот, ...
  сите 200 | | | веќе видена

  Еден од терористите кој го изврши нападот во џамии во новозеландскиот град Крастчрч објавил видео во живо на Фејсбук. Клипот е маркиран за време на нападот, ...
  сите 217 | | | веќе видена

  Најмалку 49 луѓе се убиени во напади во две џамии во градот Крајстчрч, Нов Зеланд. – Ова е еден од најтемните денови во историјата на Нов Зеланд. Она што се ...
  сите 217 | | | веќе видена

  Еден од терористите кој го изврши нападот во џамии во новозеландскиот град Крастчрч објавил видео во живо на Фејсбук. Клипот е маркиран за време на нападот, ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Еден од терористите кој го изврши нападот во џамии во новозеландскиот град Крастчрч објавил видео во живо на Фејсбук. Клипот е маскиран за време на нападот, ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Раководството на Северна Кореја разгледува одлука за прекин на понатамошните преговори со САД за денуклеаризација. Тоа го изјави заменик-министерката за ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Раководството на Северна Кореја разгледува одлука за прекин на понатамошните преговори со САД за денуклеаризација. Тоа го изјави заменик-министерката за ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Еден од терористите кој го изврши нападот во две џамии во новозеландскиот град Крастчрч објавил видео во живо на Фејсбук. Клипот е маркиран за време на ...
  сите 144 | | | веќе видена