Тодоров

  во

  Управата за финансиска полиција до Основно јавно обвинителство за организиран криминал и корупција поднесе кривични пријава против поранешните министри за ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Поранешните министри за образование и наука, Никола Тодовор и Панче Кралев, се осомничени за злоупотреба на службената положба и овластувањето во врска со ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Поранешните министри за образование и наука Никола Тодовор и Панче Кралев се осомничени за злоупотреба на службената положба и овластување, во врска со јавна ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Управата за финансиска полиција до Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција поднесе кривична пријава против поранешните ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Управата за финансиска полиција до Основното јавно обвинителство поднесе кривична пријава против Никола Тодоров – поранешен министер за образование и наука и ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Поранешните министри за образование и наука Никола Тодовор и Панче Кралев се осомничени за злоупотреба на службената положба и овластување, во врска со јавна ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Кривичната пријава е за постоење на основано сомнение  дека го направиле делото злоупотреба на службената положба и овластување пријавата се однесува за ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Поранешните министри за образование и наука Никола Тодовор и Панче Кралев се осомничени за злоупотреба на службената положба и овластување, во врска со јавна ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Управата за финансиска полиција до Основно јавно обвинителство (ОЈО) за организиран криминал и корупција поднесе кривични пријава против поранешните министри ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Управата за финансиска полиција до Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција поднесе кривична пријава против поранешните ...
  сите 35 | | | веќе видена

  За реконструкцијата на Домот на АРМ во Охрид, односно за нереконструкцијата на домот, Управата за финасиска полиција до Основното јавно обвинителство покренала ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Поранешните министри за образование и наука Никола Тодовор и Панче Кралев се осомничени за злоупотреба на службената положба и овластување, во врска со јавна ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Управата за финансиска полиција до Основно јавно обвинителство (ОЈО) за организиран криминал и корупција поднесе кривични пријава против поранешните министри ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Поранешните министри за образование и наука Никола Тодовор и Панче Кралев се осомничени за злоупотреба на службената положба и овластување, во врска со јавна ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Наспроти тврдењата на обвинетиот Александар Василевски-Нинџа дека Митко Чавков е еден од командантите на организираниот напад на Собранието на 27 април лани ...
  сите 125 | | | веќе видена

  Никола Димитриевски, поранешен член на обезбедувањето на ексдиректорот на Бирото за јавна безбедност, Митко Чавков, на денешното рочиште за 27 април, на кое ...
  сите 126 | | | веќе видена