Тодоров

  во

  Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Кавадарци се оградува од изјавите на градоначалникот Митко Јанчев и најостро ги осудува неговите активности во делот на ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Кавадарци се оградува од изјавите на градоначалникот Митко Јанчев и најостро ги осудува неговите активности во делот на ...
  сите 25 | | | веќе видена

  По најавите на градоначалникот и поранешен потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ, Митко Јанчев дека заедно со поранешниот министер Никола Тодоров ќе му помогнат на ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Градоначалникот на Кавадарци и поранешен потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ, Митко Јанчев вели дека на средбата со премиерот Зоран Заев во саботата на која бил и ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Кавадарци се оградува од изјавите на градоначалникот Митко Јанчев и најостро ги осудува неговите активности во делот на ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Кавадарци се оградува од изјавите на градоначалникот Митко Јанчев и најостро ги осудува неговите активности во делот на ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Кавадарци се оградува од изјавите на градоначалникот Митко Јанчев и најостро ги осудува неговите активности во делот на ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Митко Јанчев, доскорешен потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ, за ТВ24 изјави дека тој и Никола Тодоров ќе му помогнат на премиерот Зоран Заев против опструкциите кои ...
  | | веќе видена | слични

  Митко Јанчев, градоначалник на Кавадарци и поранешен потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ, изјави дека на средбата со премиерот Зоран Заев во саботата, на која бил и ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Митко Јанчев, доскорешен потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ, за ТВ24 изјави дека тој и Никола Тодоров ќе му помогнат на премиерот Зоран Заев против опструкциите кои ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Во саботата се сретнавме со премиерот Зоран Заев во еден струмички хотел на негово барање, да разговараме за процесите кои се во тек и политичките случувања, ...
  сите 35 | | | веќе видена

  За работата на Координативното тело за помирување, за реформите и процесот на интеграција на земјата во ЕУ и НАТО, разговарале премиерот Зоран Заев и Никола ...
  сите 219 | | | веќе видена

  Во саботата се сретнавме со премиерот Зоран Заев во еден струмички хотел на негово барање, да разговараме за процесите кои се во тек и политичките случувања, ...
  сите 36 | | | веќе видена

  За работата на Координативното тело за помирување, за реформите и процесот на интеграција на земјата во ЕУ и НАТО, разговарале премиерот Зоран Заев и Никола ...
  сите 220 | | | веќе видена

  За работата на Координативното тело за помирување, за реформите и процесот на интеграција на земјата во ЕУ и НАТО, разговарале премиерот Зоран Заев и Никола ...
  сите 222 | | | веќе видена

  За работата на Координативното тело за помирување, за реформите и процесот на интеграција на земјата во ЕУ и НАТО, разговарале премиерот Зоран Заев и Никола ...
  сите 296 | | | веќе видена

  За работата на Координативното тело за помирување, за реформите и процесот на интеграција на земјата во ЕУ и НАТО, разговарале премиерот Зоран Заев и Никола ...
  сите 205 | | | веќе видена