Тодоров

  во

  Никола Тодоров, поранешниот пратеник на ВМРО-ДПМНЕ кој денеска сведочи во Кривиен суд за немилите настани во Собранието кажа дека на 27 април за да може да го ...
  сите 150 | | | веќе видена

  По повеќе од три часа заврши сведочењето на поранешниот пратеник Никола Тодоров во Кривичниот суд во Скопје за настаните од 27 април 2017 година во Собранието ...
  сите 109 | | | веќе видена

  По повеќе од три часа заврши сведочењето на поранешниот пратеник Никола Тодоров во Кривичниот суд во Скопје за настаните од 27 април 2017 година во Собранието ...
  сите 110 | | | веќе видена

  По повеќе опомени и замолници да престане да зборува, да се смее и гестикулира на секое судско рочиште за организираниот напад на Собранието на 27 април 2017, ...
  сите 172 | | | веќе видена

  Никола Тодоров, поранешниот пратеник на ВМРО-ДПМНЕ кој денеска сведочи во Кривичен суд за немилите настани во Собранието кажа дека на 27 април за да може да го ...
  сите 126 | | | веќе видена

  Никола Тодоров, поранешниот пратеник на ВМРО-ДПМНЕ кој денеска сведочи во Кривиен суд за немилите настани во Собранието кажа дека на 27 април за да може да го ...
  сите 127 | | | веќе видена

  Повеќе од три часа поранешниот министер за здравство Никола Тодоров сведочеше во судница за крвавиот четврток. По директното прашување, за кое веќе ...
  сите 180 | | | веќе видена

  Никола Тодоров, поранешниот пратеник на ВМРО-ДПМНЕ кој денеска сведочи во Кривиен суд за немилите настани во Собранието кажа дека на 27 април за да може да го ...
  сите 181 | | | веќе видена

  Никола Тодоров беше првиот денешен сослушан сведок за настаните од 27 април кои се случија минатата година. Тодоров раскажувајќи што и како се случило на ...
  сите 109 | | | веќе видена

  На денешното рочиште во Кривичниот суд за крвавиот четврток, сведочи ексвицепремиерот и министер за здравство, Никола Тодоров. Тој рече дека се обидувале на ...
  сите 180 | | | веќе видена

  Судијката Добрила Кацарска го искара обвинетиот Борис Дамовски дека се однесува непримерно во судницата за судењето за 27 април. „А вие господине Дамовски, ...
  сите 180 | | | веќе видена

  Дали Крсто Мукоски пеел песнички или отворал врати ќе покажат снимките и доказите што ги имаме за оваа постапка. Ова им го порача обвинителката Вилма Рускоска ...
  сите 173 | | | веќе видена

  На денешното рочиште во кривичниот суд за крвавиот четврток сведочи ексвицепремиерот и министер за здравство, Никола Тодоров. Тој рече дека се обидувале на ...
  сите 172 | | | веќе видена

  Никола Тодоров, поранешниот пратеник на ВМРО-ДПМНЕ кој денеска сведочи во Кривичен суд за немилите настани во Собранието кажа дека на 27 април за да може да го ...
  сите 182 | | | веќе видена

  Никола Тодоров, поранешниот пратеник на ВМРО-ДПМНЕ кој денеска сведочи во Кривиен суд за немилите настани во Собранието кажа дека на 27 април за да може да го ...
  сите 184 | | | веќе видена