Тодоров

  во

  Еврокомесарот Јоханес Хан денеска во Хелсинки на конгресот на Европската народна партија (ЕПП) се сретна со исклучените членови на ВМРО-ДПМНЕ Никола Тодоров, ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Никола Тодоров, Емилија Александрова и Никола Тодоров ја сочинуваат „паралелната“ делегација на ВМРО-ДПМНЕ која присуствува на Конгесот на сестринската ЕПП во ...
  сите 61 | | | веќе видена

  „Убава средба“ предмалку на Твитер напиша еврокомесарот за проширување и добрососедска политика Јоханес Хан по кусата средба со делегација на реформското крило ...
  сите 121 | | | веќе видена

  „Убава средба“ пред малку на Твитер напиша еврокомесарот за проширување и добрососедска политика Јоханес Хан по кусата средба со делегација на реформското ...
  сите 121 | | | веќе видена

  Поранешниот висок партиски функционер и министер за здравство, Никола Тодоров, кого раководството на ВМРО-ДПМНЕ неодамна го исклучи од партијата, се сретна со ...
  сите 115 | | | веќе видена

  Поранешниот висок партиски функционер и министер за здравство, Никола Тодоров, кого раководството на ВМРО-ДПМНЕ неодамна го исклучи од партијата, се сретна со ...
  сите 116 | | | веќе видена

  Поранешниот висок партиски функционер и министер за здравство, Никола Тодоров, кој неодамна раководството на ВМРО-ДПМНЕ го исклучи од партијата, се сретна со ...
  сите 117 | | | веќе видена

  Поранешен висок партиски функционер и министер за здравство, Никола Тодоров, кој неодамна раководството на ВМРО-ДПМНЕ го исклучи од партијата, оствари средба ...
  сите 53 | | | веќе видена

  „Убава средба“ предмалку на Твитер напиша еврокомесарот за проширување и добрососедска политика Јоханес Хан по кусата средба со делегација на реформското крило ...
  сите 87 | | | веќе видена

  Тодоров на фејсбук: Да запрат заканите кон оние кои не мислат како раководството на ВМРО-ДПМНЕ Поранешниот висок партиски функционер и министер за здравство, ...
  сите 116 | | | веќе видена

  Поранешниот висок партиски функционер и министер за здравство, Никола Тодоров, кој неодамна раководството на ВМРО-ДПМНЕ го исклучи од партијата, се сретна со ...
  сите 118 | | | веќе видена

  Поранешниот висок партиски функционер и министер за здравство, Никола Тодоров, кого раководството на ВМРО-ДПМНЕ неодамна го исклучи од партијата, се сретна со ...
  сите 159 | | | веќе видена

  Хан: Кристално јасна порака до Мицксоки и поддршка за Богојевски, Тодоров и Александровска „Убава средба” предмалку на Твитер напиша еврокомесарот за ...
  сите 129 | | | веќе видена

  Искучителен состанок со еврокомесарот Јоханес Хан, напиша еден од реформаторите Петар Богојевски на Фејсбук, од Хелсинки каде се одржува Конгресот на ...
  сите 132 | | | веќе видена