Тодоров

  во

  Никола Тодоров беше првиот денешен сослушан сведок за настаните од 27 април кои се случија минатата година. Тодоров раскажувајќи што и како се случило на ...
  сите 109 | | | веќе видена

  На денешното рочиште во Кривичниот суд за крвавиот четврток, сведочи ексвицепремиерот и министер за здравство, Никола Тодоров. Тој рече дека се обидувале на ...
  сите 180 | | | веќе видена

  Судијката Добрила Кацарска го искара обвинетиот Борис Дамовски дека се однесува непримерно во судницата за судењето за 27 април. „А вие господине Дамовски, ...
  сите 180 | | | веќе видена

  Дали Крсто Мукоски пеел песнички или отворал врати ќе покажат снимките и доказите што ги имаме за оваа постапка. Ова им го порача обвинителката Вилма Рускоска ...
  сите 173 | | | веќе видена

  На денешното рочиште во кривичниот суд за крвавиот четврток сведочи ексвицепремиерот и министер за здравство, Никола Тодоров. Тој рече дека се обидувале на ...
  сите 172 | | | веќе видена

  Никола Тодоров, поранешниот пратеник на ВМРО-ДПМНЕ кој денеска сведочи во Кривичен суд за немилите настани во Собранието кажа дека на 27 април за да може да го ...
  сите 182 | | | веќе видена

  Никола Тодоров, поранешниот пратеник на ВМРО-ДПМНЕ кој денеска сведочи во Кривиен суд за немилите настани во Собранието кажа дека на 27 април за да може да го ...
  сите 184 | | | веќе видена

  Никола Тодоров, поранешниот пратеник на ВМРО-ДПМНЕ кој денеска сведочи во Кривиен суд за немилите настани во Собранието кажа дека на 27 април за да може да го ...
  сите 185 | | | веќе видена

  Адвокатот на пратеникот Крсто Мукоски во вкрстеното испрашување го праша екс министерот за здравство Никола Тодоров дали на конститутивната седница некој ...
  сите 167 | | | веќе видена

  Поранешниот пратеник на ВМРО-ДПМНЕ Никола Тодоров, денеска сведочеше пред Кривичниот суд за немилите настани во Собранието кои се случија на 27 април минатата ...
  сите 168 | | | веќе видена

  Никола Тодоров, поранешниот пратеник на ВМРО-ДПМНЕ кој денеска сведочи во Кривиен суд за немилите настани во Собранието кажа дека на 27 април за да може да го ...
  сите 169 | | | веќе видена

  Беспомошност, страв за сопствените животи, разочараност и згрозенот од постапките на некои со кои што секојдневно се гледале и соработувале, почувствувал ...
  сите 170 | | | веќе видена

  Никола Тодоров, поранешниот пратеник на ВМРО-ДПМНЕ кој денеска сведочи во Кривиен суд за немилите настани во Собранието кажа дека на 27 април за да може да го ...
  сите 171 | | | веќе видена

  Судијката Добрила Кацарска го искара обвинетиот Борис Дамовски дека се однесува непримерно во судницата за судењето за 27 април. „А вие господине Дамовски, ...
  сите 205 | | | веќе видена

  На денешното рочиште во Кривичниот суд за крвавиот четврток, сведочи ексвицепремиерот и министер за здравство, Никола Тодоров. Тој рече дека се обидувале на ...
  сите 205 | | | веќе видена

  Никола Тодоров, поранешниот пратеник на ВМРО-ДПМНЕ кој денеска сведочи во Кривиен суд за немилите настани во Собранието кажа дека на 27 април за да може да го ...
  сите 104 | | | веќе видена