СДСМ

  во

  Никола Груевски по добиениот Азил се огласи на Фејсбук. - Денес Република Унгарија, земја членка на ЕУ и НАТО, одговори позитивно на моето претходно поднесено ...
  сите 490 | | | веќе видена

  „Денес Република Унгарија, земја членка на ЕУ и НАТО, одговори позитивно на моето претходно поднесено барање за добивање политички азил заради политички прогон ...
  сите 490 | | | веќе видена

  Денес Република Унгарија, земја членка на ЕУ и НАТО, одговори позитивно на моето претходно поднесено барање за добивање политички азил заради политички прогон ...
  сите 490 | | | веќе видена

  „Буџетот кој криминогената власт го предлага за 2019 година е мегаломански, расипнички и дополнително ќе ги осиромаши граѓаните на Република Македонија.Заев и ...
  сите 271 | | | веќе видена

  Неодговорноста на СДСМ дозволува вистинска еколошка катастрофа во Охридското езеро. Десетици тони плашица веќе неколку дена е заробена во каналот Студенчишта, ...
  сите 50 | | | веќе видена

  „Неодговорноста на СДСМ дозволува вистинска еколошка катастрофа во Охридското езеро. Десетици тони плашица веќе неколку дена е заробена во каналот Студенчишта, ...
  сите 50 | | | веќе видена

  На вчерашната седница на Советот на Општина Ѓорче Петров, мнозинството предводено од СДСМ, недемократски ја тргна од дневен ред точката по која требаше да се ...
  сите 18 | | | веќе видена

  „Здравствениот систем во Македонија е во колапс. СДСМ имаше „План за живот“, и вети дека ќе се работи на здрава примарната здравствена заштита. Но, очигледно ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Како и што се очекуваше, СДСМ врати на обвинувањата на ВМРО – ДПМНЕ за Буџетот 2019 година, и му порача да учи како се работи економија и како парите од ...
  сите 271 | | | веќе видена

  Буџетот кој криминогената власт го предлага за 2019 година е мегаломански, расипнички и дополнително ќе ги осиромаши граѓаните на Република Македонија, истакна ...
  сите 271 | | | веќе видена

  Неодговорноста на СДСМ дозволува вистинска еколошка катастрофа во Охридското езеро, десетици тони плашица веќе неколку дена е заробена во каналот Студенчишта, ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Здравствениот систем во Македонија е во колапс. СДСМ имаше „План за живот“, и вети дека ќе се работи на здрава примарна здравствена заштита. Но, очигледно или ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Градиме фер и социјално праведно општество на еднакви граѓани. Со реформите на системот на социјална заштита и мерките во Буџетот за 2019 обезбедуваме сериозно ...
  сите 271 | | | веќе видена

  Интегрален текст од прес конференција за медиуми на Ленче Нелоска Почитувани, Здравствениот систем во Македонија е во колапс. СДСМ имаше „План за живот“, ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Неодговорноста на СДСМ дозволува вистинска еколошка катастрофа во Охридското езеро. Десетици тони плашица веќе неколку дена е заробена во каналот Студенчишта, ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Буџетот кој криминогената власт го предлага за 2019 година е мегаломански, расипнички и дополнително ќе ги осиромаши граѓаните на Република Македонија, истакна ...
  сите 271 | | | веќе видена