СДСМ

  во

  Поздравувјаки го градот Штип и големите македонски имиња од ово ј град како: Гоце Делчев, Тодор Александров, Михајло Апостолски, Киро Глигоров, Никола Кљусев, ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Овој референдум, иако намерно збунувачки срочен, не е изјаснување дали сакаме во ЕУ и НАТО, туку е референдум за тоа дали прифаќате да се промени името на ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Македонска опозиција денеска маршираше низ улиците на Штип. Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на самиот почеток на својот говор се поклони на луѓето ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Под плаштот на европската иднина на државата се спроведува пљачката на векот. Се злоупотребува силната желба на македонскиот народ и сите наши сограѓани за ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Не можам, а да не стекнам впечаток дека секогаш кога СДСМ ја има власта, Македонија ја има се помалку, без некој атрибут, без некое право, без некоја гордост, ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Зоран Заев и неговата владина свита се луѓето кои немаат никаков проблем да зборуваат колку го почитуваат минатото додека мртви ладни на дело формираат ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Ми велат никогаш не треба лидерот и претседателот, неговите следбеници и следбениците на идејата да го видат на колена, но јас имам еден одговор на тоа- ако ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Ми велат никогаш не треба лидерот и претседателот, неговите следбеници и следбениците на идејата да го видат на колена, но јас имам еден одговор на тоа- ако ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Двете најголеми политички партии денеска речиси истовремено одржаа големи народни собири. Во Скопје се одржува Марш за европска Македонија, кој го организира ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Со транспаренти „За еворпска Македонија“, организрано во групи, граѓани од цела Македонија, се упатија кон збирното место Црвениот крст. Организаторите од сите ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Со транспаренти „За еворпска Македонија“, организрано во групи, граѓани од цела Македонија, се упатија кон збирното место Црвениот крст. Организаторите од сите ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски мора да понесе одговорност. Ова што ѝ се случува во полицијата е дно дна, порача Димче Арсовски, портпарол на ...
  сите 156 | | | веќе видена

  Добар ден за верниот Исток, но и сите оние кои што од сите краишта на нашата мила мајка Македонија ни се придружија денеска, ова неделно после пладне. Добар ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Преполни автобуси денеска од сите градови пристигнаа во Скопје по повод митингот на СДСМ во Скопје. Откако СДСМ доби шамар од скопјани и не доби поддршка од ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Ми велат никогаш не треба лидерот и претседателот, неговите следбеници и следбениците на идејата да го видат на колена, но јас имам еден одговор на тоа- ако ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Со транспаренти „За европска Македонија“, организрано во групи, граѓани од цела Македонија, се упатија кон збирното место Црвениот крст. Организаторите од сите ...
  сите 19 | | | веќе видена