СДСМ

  во

  Поранешниот директор на центарот за комуникации на СДСМ, Ивор Мицковски на својот профил на „Фејсбук“ го коментираше потегот на Заев да не се појави на ручекот ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Со секој нов ден, на виделина излегуваат нови докази за катастрофалните последици од 12 годишното владеење на Марјан Ристески и ВМРО-ДПМНЕ. Во многу наврати ...
  сите 19 | | | веќе видена

  До средината на декември собраниското координативно тело за помирување ќе треба да излезе со предлог – законско решение што ќе се однесува на амнестија за ...
  сите 85 | | | веќе видена

  Иако СДСМ ветуваше подобри услови за студентите откако ќе дојдат на власт, тие веќе година и половина заборавија на студентите и нивните маки. До нашата ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Поранешниот директор на центарот за комуникации на СДСМ, Ивор Мицковски на својот профил на „Фејсбук“ го коментираше потегот на Заев да не се појави на ручекот ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Со 11 годишното расипничко и криминално владеење на лидерите во лажење, ВМРО-ДПМНЕ го уназадија секој сегмент од општеството, а преку погрешните политики и ...
  сите 146 | | | веќе видена

  Буџетот што власта го предлага за 2019 година е мегаломански, расипнички и дополнително ќе ги осиромаши граѓаните на Република Македонија, обвини на денешната ...
  сите 264 | | | веќе видена

  Буџетот кој криминогената власт го предлага за 2019 година е мегаломански, расипнички и дополнително ќе ги осиромаши граѓаните на Република Македонија. Заев и ...
  сите 264 | | | веќе видена

  Граѓански активисти, Меѓаши и новинари за човекови права ќе ја тужат државата пред домашните и меѓународни судови поради аерозагадувањето. Организациите ...
  сите 17 | | | веќе видена

  До средината на декември сообраниското координативното тело за помирување ќе треба да излезе со предлог законско решение што ќе се однесува на амнестија за ...
  сите 85 | | | веќе видена

  За разлика од таквиот лицемерен однос на ВМРО-ДПМНЕ, Владата предводена од СДСМ, заедно со надлежните институции, Градот Скопје и општините започна системско ...
  сите 146 | | | веќе видена

  11 години ВМРО-ДПМНЕ не водеше сметка за студентите, Владата предводена од СДСМ континуирано вложува во унапредување на образованието Со 11 годишното ...
  сите 146 | | | веќе видена

  Буџетот кој власта го предлага за 2019 година е мегаломански, расипнички и дополнително ќе ги осиромаши граѓаните на Република Македонија, обвини на денешната ...
  сите 264 | | | веќе видена

  На последната седница, Советот на општина Прилеп донесе одлука да изврши траен отпис на побарувањата од правни лица и самостојни вршители на дејност во висина ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Буџетот кој власта го предлага за 2019 година е мегаломански, расипнички и дополнително ќе ги осиромаши граѓаните на Република Македонија, обвини на денешната ...
  сите 264 | | | веќе видена

  Платите ќе растат во сите сектори. За да се зголеми мотивацијата, да се заштити професионалното достоинство да се зголеми ефективноста во работата. Докторите ...
  сите 264 | | | веќе видена