СДСМ

  во

  Градиме фер и социјално праведно општество на еднакви граѓани. Со реформите на системот на социјална заштита и мерките во буџетот за 2019 обезбедуваме сериозно ...
  сите 239 | | | веќе видена

  Неодговорноста на СДСМ дозволува вистинска еколошка катастрофа во Охридското Езеро, десетици тони плашица веќе неколку дена е заробена во каналот Студенчишта, ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Заев и Тевдовски со новиот буџет, паралелно со кој ќе биде воведен и прогресивниот данок, директно ги осиромашуваат граѓаните и влијаат на нивниот живот и ...
  сите 85 | | | веќе видена

  Поранешниот премиер на Република Македонија, Никола Груевски, денес преку социјалните мрежи ги потврди пишувањата на медиумите дека од страна на властите во ...
  сите 726 | | | веќе видена

  Планот за живот на СДСМ и градоначалникот Јован Стојаноски остана само мртво слово на хартија, лажен памфлет со кој ја потценуваат интелигенцијата на охриѓани. ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Поранешниот премиер на Република Македонија, Никола Груевски, денес преку социјалните мрежи ги потврди пишувањата на медиумите дека од страна на властите во ...
  сите 726 | | | веќе видена

  „Денес Република Унгарија, земја членка на ЕУ и НАТО, одговори позитивно на моето претходно поднесено барање за добивање политички азил заради политички прогон ...
  сите 726 | | | веќе видена

  Фејсбук потврди дека добил политички азил од Унгарија."> – Денес Република Унгарија, земја членка на ЕУ и НАТО, одговори позитивно на моето претходно поднесено ...
  сите 726 | | | веќе видена

  „Денес Република Унгарија, земја членка на ЕУ и НАТО, одговори позитивно на моето претходно поднесено барање за добивање политички азил заради политички прогон ...
  сите 726 | | | веќе видена

  Градиме фер и социјално праведно општество на еднакви граѓани. Со реформите на системот на социјална заштита и мерките во буџетот за 2019 обезбедуваме сериозно ...
  сите 239 | | | веќе видена

  Поранешниот премиер на својот Фејсбук профил објави дека добил азил од унгарските власти и поопширно објасни за сите случувања околу неговиот како што вели ...
  сите 726 | | | веќе видена

  „Денес Република Унгарија, земја членка на ЕУ и НАТО, одговори позитивно на моето претходно поднесено барање за добивање политички азил заради политички прогон ...
  сите 726 | | | веќе видена

  Никола Груевски повторно се обрати до јавноста преку „Фејсбук“. Денес Република Унгарија, земја членка на ЕУ и НАТО, одговори позитивно на моето претходно ...
  сите 726 | | | веќе видена

  Денес Република Унгарија, земја членка на ЕУ и НАТО, одговори позитивно на моето претходно поднесено барање за добивање политички азил заради политички прогон ...
  сите 726 | | | веќе видена

  СДСМ со писмено соопштение реагира на прес-конференцијата на Ленче Нелоска од ВМРО-ДПМНЕ.„ВМРО-ДПМНЕ 11 години го урнисуваше на целокупниот здравствен систем, ...
  сите 85 | | | веќе видена