СДСМ

  во

  Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ и коалцијата „За подобра Македонија“ денеска во Собранието на РМ поднесоа Информација за енормното загадување на амбиентниот воздух ...
  сите 83 | | | веќе видена

  Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ и коалцијата „За подобра Македонија“ денеска во Собранието на РМ поднесоа Информација за енормното загадување на амбиентниот воздух ...
  сите 83 | | | веќе видена

  Загадувањето на воздухот во Република Македонија како никогаш досега руши рекорди. Благодарение на актуелната власт, Република Македонија и официјално стана ...
  сите 83 | | | веќе видена

  Загадувањето на воздухот во Република Македонија како никогаш досега руши рекорди. Благодарение на актуелната власт, Република Македонија и официјално стана ...
  сите 83 | | | веќе видена

  Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ денеска во Собранието на Република Македонија поднесоа Информација за енормното загадување на ...
  сите 83 | | | веќе видена

  Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ денеска во Собранието на Република Македонија поднесоа Информација за енормното загадување на ...
  сите 83 | | | веќе видена

  Интегрален текст од изјава за медиуми – Никола Мицевски , Координатор на Пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ Почитувани, Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ и коалцијата ...
  сите 83 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ денеска до Собранието поднела информации за загадувањето, и побарала од Конисијата за транспорт, врски и екологија да одржи јавна расправа за мерки ...
  сите 83 | | | веќе видена

  Борбата со аерозагадувањето е стратешки приоритет на Владата предводена од СДСМ, за разлика од онаа на ВМРО-ДПМНЕ кога уништувањето на се што е здраво и зелено ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ денеска во Собранието на Република Македонија поднесоа Информација за енормното загадување на ...
  сите 83 | | | веќе видена

  Соопштение за јавност Лидерите во лажење, криминалците од раководството на ВМРО-ДПМНЕ расипнички ги трошеа парите на граѓаните за да купуваат мерцедеси од ...
  | | веќе видена | слични

  Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ денеска во Собранието на Република Македонија поднесоа Информација за енормното загадување на ...
  сите 83 | | | веќе видена

  Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ и коалцијата „За подобра Македонија“ денеска во Собранието на РМ поднесоа Информација за енормното загадување на амбиентниот воздух ...
  сите 83 | | | веќе видена

  Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ и коалцијата „За подобра Македонија" денеска во Собранието на Република Македонија поднесоа Информација за енормното загадување на ...
  сите 83 | | | веќе видена

  Криминалците од ВМРО-ДПМНЕ расипнички трошеа на мерцедеси, сега се купуваат амбулантни возила, се опремуваат училишта и сите институции се борат со ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Предлог Буџетот за 2019 година изготвен од Владата предводена од СДСМ, обезбедува раст на платите во сите сектори. Со Буџетот за 2019 година предвидено е ...
  сите 226 | | | веќе видена

  Предлог Буџетот за 2019 година изготвен од Владата предводена од СДСМ, обезбедува раст на платите во сите сектори.Со Буџетот за 2019 година предвидено е ...
  сите 226 | | | веќе видена