Роберт

  во

  Најголемата изложба на делата на Леонардо да Винчи ќе биде отворена утре во францускиот музеј „Лувр“, по повод 500-годишнината од смртта на уметникот . ...
  сите 11 | | | веќе видена

  На македонскиот сликар и карикатурист Мице Јанкуловски синоќа на Фиренца Биеналето му беше врачена наградата „Лоренцо ил Магнифико“ за животно остварување. ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Синоќа на Мице Јанкуловски свечено му беше доделена големата награда „Лоренцо ил Магнифико“ за животно остварување на престижното „Фиренца Биенале 2019“ На ...
  сите 10 | | | веќе видена

  На македонскиот сликар и карикатурист Мице Јанкуловски синоќа на Фиренца Биеналето му беше врачена наградата „Лоренцо ил Магнифико“ за животно остварување. ...
  сите 10 | | | веќе видена

  На македонскиот сликар и карикатурист Мице Јанкуловски синоќа на Фиренца Биеналето му беше врачена наградата „Лоренцо ил Магнифико“ за животно остварување. ...
  сите 10 | | | веќе видена

  На македонскиот сликар и карикатурист Мице Јанкуловски синоќа на Фиренца Биеналето му беше врачена наградата „Лоренцо ил Магнифико“ за животно остварување. ...
  сите 10 | | | веќе видена

  На македонскиот сликар и карикатурист Мице Јанкуловски синоќа на Фиренца Биеналето му беше врачена наградата „Лоренцо ил Магнифико“ за животно ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Шеесетината вработени кои останаа во прилепската фабрика „Еурокомпозит“, по прогласувањето на технолошки вишок на 154 работници, денеска излегоа на протест ...
  сите 109 | | | веќе видена