Роберт

  во

  Денеска, во Владата на Република Македонија се одржа четвртата седница на Советот за реформа во јавната администрација со која претседаваше претседателот на ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Денеска, во Владата на Република Македонија се одржа четвртата седница на Советот за реформа во јавната администрација со која претседаваше претседателот на ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Режисерот Ѓорѓи Ризески денеска на прес-конференција рече дека направиле оригинална верзија на текстот, различна од претставата во Драмски затоа што, рече, ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Роберт Билбилов во многу емотивно интервју за првпат зборуваше за неговиот татко Хилми Билбил , без кој останал на само 15 години. Познатиот пејач искрено и ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Фабриката без струја, погоните без работници, луѓето без плати. Состојбата со последниот македонски загубар се усложнува. Фабриката без струја, вработените ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Во фабриката „Еурокомпозит“ во Прилеп денеска е исклучена струјата поради неплатените заостанати долгови и ситуацијата е крајно неизвесна и се влошува, смета ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Фабриката без струја, погоните без работници, луѓето без плати. Состојбата со последниот македонски загубар се усложнува. Фабриката без струја, вработените по ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Во фабриката „Еурокомпозит“ во Прилеп денеска е исклучена струјата поради неплатените заостанати долгови и ситуацијата е крајно неизвесна и се влошува, смета ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Театар „Комедија“ вечер премиерно ја поставува претставата „Викенд на мртовци“ по текстот на Миле Попоски, која пред повеќе од 20 години се играше во Драмски ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Во фабриката „Еурокомпозит" во Прилеп денеска е исклучена струјата поради неплатените заостанати долгови и ситуацијата е крајно неизвесна и се влошува, смета ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Во фабриката „Еурокомпозит“ во Прилеп денеска е исклучена струјата поради неплатените заостанати долгови и ситуацијата е крајно неизвесна и се влошува, смета ...
  сите 10 | | | веќе видена