Роберт

  во

  Папата Франциско синоќа ги повика верниците од развиениот свет да живеат поедноставни, помалку материјални животи и го осуди длабокиот јаз меѓу сиромашните и ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Папата Франциско синоќа ги повика верниците од развиениот свет да живеат поедноставни, помалку материјални животи и го осуди длабокиот јаз меѓу сиромашните и ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Папата Франциско синоќа ги повика верниците од развиениот свет да живеат поедноставни, помалку материјални животи и го осуди длабокиот јаз меѓу сиромашните и ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Папата Франциско синоќа ги повика верниците од развиениот свет да живеат поедноставни, помалку материјални животи и го осуди длабокиот јаз меѓу сиромашните и ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Најопасните региони во кои во 2019-та година би можела да почне Третата светска војна остануваат Јужното кинеско море, Украина, Персискиот залив и Корејскиот ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Со списокот кој го објави Албанија, членка на НАТО, на кој ги откри имињата на своите најдобри шпиони кои оперираат по светот, информации кои се строга тајна, ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Албанија, членка на НАТО, случајно на интернет објави тајни податоци за своите најдобри разузнавачи и тоа во детали - имиња, видови на автомобили, регистарски ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Најопасните региони во кои во 2019-та година би можела да почне Третата светска војна остануваат Јужното кинеско море, Украина, Персискиот залив и Корејскиот ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Албанија по грешка на интернет ги објави тајните податоци за своите разузнавачи. Податоците кои протекоа на интернет се детални и ги има нивните имиња, марка ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Посетителите на веб-страницата "Ranker" одлучиле дека "Twilight" е најлошиот филм на сите времиња. Филмот од 2008 година по кој се појавија и неколку ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Албанија објави список на имиња на своите шпиони во Македонија, Србија, Косово, Италија Албанија, членка на НАТО, случајно на интернет објави тајни податоци за ...
  сите 18 | | | веќе видена