Роберт

  во

  Американскиот експерт за радикален ислам и тероризмот, Роберт Спенсер, изјави дека верува дека Саудиска Арабија влијаела на САД како би „исчезнал” документот ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Американскиот експерт за радикален ислам и тероризмот, Роберт Спенсер, изјави дека верува дека Саудиска Арабија влијаела на САД како би „исчезнал” документот ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Американскиот експерт за радикален ислам и тероризмот, Роберт Спенсер, изјави дека верува дека Саудиска Арабија влијаела на САД како би „исчезнал” документот ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Судењето за случајот „Титаник“, кој се однесува на изборните нерегуларности, денеска продолжува со репродуцирање на незаконски прибавените телефонски ...
  сите 79 | | | веќе видена

  Кога ФИДЕ ја објави рејтинг-листата за ноември, стана познато дека мечот за светски првак во шах помеѓу шампионот Карлсен и Американецот Каруана е всушност и ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Американскиот експерт за радикален ислам и тероризмот, Роберт Спенсер, изјави дека верува дека Саудиска Арабија влијаела на САД како би „исчезнал” документот ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Американскиот експерт за радикален ислам и тероризмот, Роберт Спенсер, изјави дека верува дека Саудиска Арабија влијаела на САД да „исчезне” документот за ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Кога еден постар човек дошол во банка, банкарите наместо да го услужат, одлучиле да го исфрлат од банката, во која бил верен клиент. А како сол на рана – ...
  | | веќе видена

  Роберт Тапан Морис, син на познатиот американски криптограф Роберт Морис Сениор, во ноември 1988 година сосем случајно го уништи целиот тогашен интернет. Морис ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Филип Панчевски од ШК Алакалоид триумфираше на турнирот во забрзан шах „3 ноември“, кој се организираше во Прилеп, во чест на денот на ослободувањето на овој ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Во Хрватска за лекување депресија премногу се користат евтини лекови кои предизвикуваат психичка и физичка зависност, покажуваат резултатите од споредбеното ...
  | | веќе видена

  Роберт Тапан Морис, син на познатиот американски криптограф Роберт Морис Сениор, во ноември 1988 година сосем случајно го уништи целиот тогашен интернетот. ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Во Хрватска за лекување депресија премногу се користат евтини лекови кои предизвикуваат психичка и физичка зависност, покажуваат резултатите од споредбеното ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Во Хрватска за лекување депресија премногу се користат евтини лекови кои предизвикуваат психичка и физичка зависност, покажуваат резултатите од споредбеното ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Во Хрватска за лекување депресија премногу се користат евтини лекови кои предизвикуваат психичка и физичка зависност, покажуваат резултатите од споредбеното ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Во Хрватска за лекување депресија премногу се користат евтини лекови кои предизвикуваат психичка и физичка зависност, покажуваат резултатите од споредбеното ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Во Хрватска за лекување депресија премногу се користат евтини лекови кои предизвикуваат психичка и физичка зависност, покажуваат резултатите од споредбеното ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Во просториите на основното музичко училиште ,,Васо Карајанов" во Гевгелија денеска се собраа некогашните и сегашни ученици на средба со своите професори да го ...
  сите 8 | | | веќе видена