Роберт

  во

  Македонија2025 објави неколку промени во раководниот тим, преоѓајќи во втората деценија постоење како невладина организација фокусирана кон помошта во ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Македонија2025 денеска објавува неколку промени во раководниот тим, преоѓајќи во втората деценија постоење како невладина организација фокусирана кон помошта ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Нов главен извршен директор на организацијата Македонија 2025 е проф. Никица Мојсоска Блажевски, чие искуство во академијата и во јавната администрација, како ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Обвинетите за изборните нерегуларности, Миле Јанакиески и Мунир Пепиќ не беа спроведени од куќен притвор, што беше причина за одложување на денешното рочиште ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Обвинетите за изборните нерегуларности, Миле Јанакиески и Мунир Пепиќ, не беа спроведени од куќен притвор, што беше причина за одложување на денешното рочиште ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Обвинетите за изборните нерегуларности, Миле Јанакиески и Мумир Пепиќ не беа спроведени од куќен притвор, што беше причина за одложување на денешното рочиште ...
  сите 49 | | | веќе видена