Роберт

  во

  Се вжешти атмосферата на собранската расправа на Комисијата за култура. Културни работници и понатаму гневни на министерот Асаф Адеми за годинешната програма. ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Се жртвуваат несебично, па макар и по цена на сопствените животи. Единицата за специјални задачи „Тигар“ при Министерството за внатрешни работи, која е една од ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Министерот за култура Асаф Адеми, националниот координатор за култура и поранешен министер за култура Роберт Алаѓозовски и посебната советничка за култура на ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Министерот за култура Асаф Адеми, националниот координатор за култура и поранешен министер за култура Роберт Алаѓозовски и посебната советничка за култура на ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Министерот за култура Асаф Адеми, националниот координатор за култура и поранешен министер за култура Роберт Алаѓозовски и посебната советничка за култура на ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Не ја потпишав програмата со затворени очи, туку го почитувам мислењето на комисиите и нивните членови, одговори министерот за култура Асаф Адеми на прашањето ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Војската на Австрија нескоро нема да биде во состојба да ги извршува своите задачи поради драматичната состојба со недостаток од пари, предупредува началникот ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Австриската војска наскоро нема да може да ги исполни своите задачи поради драматичната состојба со недостиг од пари, предупредува началникот на Генералштабот ...
  сите 14 | | | веќе видена