Роберт

  во

  СДСМ продолжува со системско уништување на културата во Република Македонија. Ако мината година Годишната програма на Министерството за култура беше ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Поранешниот директор на Драмски театар, актер и член на ВМРО- ДПМНЕ Роберт Велјановски упати критики на Годишната програма на Министерството за култура. -СДСМ ...
  сите 63 | | | веќе видена

  СДСМ продолжува со системско уништување на културата во Република Македонија. Ако мината година Годишната програма на Министерството за култура беше ...
  сите 80 | | | веќе видена

  СДСМ продолжува со системско уништување на културата во Република Македонија, реагираа денеска од ВМРО-ДПМНЕ. Ако мината година Годишната програма на ...
  сите 23 | | | веќе видена

  СДСМ продолжува со системско уништување на културата во Република Македонија. Ако мината година Годишната програма на Министерството за култура беше ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Авторот на првата македонска рок енциклопедија, музичар и вљубеник во оваа уметност, Тошо Филиповски се обрати до советниците и заменик министерот во ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Авторот на првата македонска рок енциклопедија, музичар и вљубеник во оваа уметност, Тошо Филиповски се обрати до советниците и заменик министерот во ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Авторот на првата македонска рок енциклопедија, музичар и вљубеник во оваа уметност, Тошо Филиповски се обрати до советниците и заменик министерот во ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Како и минатата година, и овој февруари е бурен за Министерството за култура, зашто Годишната програма за проекти кои финансиски ќе бидат поддржани во 2019 ...
  сите 104 | | | веќе видена

  Авторот на првата македонска рок енциклопедија, музичар и вљубеник во оваа уметност, Тошо Филиповски се обрати до советниците и заменик министерот во ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Како и минатата година, и овој февруари е бурен за Министерството за култура, зашто Годишната програма за проекти кои финансиски ќе бидат поддржани во 2019 ...
  сите 110 | | | веќе видена

  Како и минатата година, и овој февруари е бурен за Министерството за култура, зашто Годишната програма за проекти кои финансиски ќе бидат поддржани во 2019 ...
  сите 111 | | | веќе видена

   На кого ли ми му падна на ум седиот шармер Џорџ Клуни да го претвори во платинеста русокоса? За изгледот на богатите и славните работи цел тим од стилисти, ...
  сите 19 | | | веќе видена