Рим

  во

  Претседателот на Наполи, Аурелио де Лаурентис, изјави дека неговите фудбалери треба да бидат среќни што играат и живеат во Неапол. Според контроверзниот Де ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Откако Европската комисија го одбила фискалниот план на владата во Рим, италијанскиот член на европскиот парламент, Анџели Чока, пред новинарите со чевел ги ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Откако Европската комисија го одбила фискалниот план на владата во Рим, италијанскиот член на европскиот парламент, Анџели Чока, пред новинарите со чевел ги ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Откако Европската комисија го одбила фискалниот план на владата во Рим, италијанскиот член на европскиот парламент, Анџели Чока, пред новинарите со чевел ги ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Откако Европската комисија го одбила фискалниот план на владата во Рим, италијанскиот член на европскиот парламент, Анџели Чока, пред новинарите со чевел ги ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Претседателот на Наполи, Аурелио де Лаурентис, изјави дека неговите фудбалери треба да бидат среќни што играат и живеат во Неапол. Според контроверзниот Де ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Откако Европската комисија го одбила фискалниот план на владата во Рим, италијанскиот член на европскиот парламент, Анџели Чока, пред новинарите со чевел ги ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Претседателот на Наполи, Аурелио де Лаурентис, изјави дека неговите фудбалери треба да бидат среќни што играат и живеат во Неапол. Според контроверзниот Де ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Претседателот на Наполи, Аурелио де Лаурентис, изјави дека неговите фудбалери треба да бидат среќни што играат и живеат во Неапол.Според контроверзниот Де ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Претседателот на Наполи, Аурелио де Лаурентис, изјави дека неговите фудбалери треба да бидат среќни што играат и живеат во Неапол. Според контроверзниот Де ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Откако Европската комисија го одбила фискалниот план на владата во Рим, италијанскиот член на европскиот парламент, Анџели Чока, пред новинарите со чевел ги ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Руската амбасада во Рим соопшти дека околу 30 луѓе, меѓу кои и руски навивачи кои оделе кон „Олимпико“ се повредени при дефект на подвижните скали во метро ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Трговски брод од стара Грција, чии облик досега бил виден само како украс на древни керамички предмети. Археолозите кои го истражуваат Црно море, соопштиле ...
  сите 8 | | | веќе видена