Рим

  во

  Филипо Инѕаги ќе му биде домаќин на својот брат Симоне, утре во Болоња на дуелот со Лацио во Серија А. Братскиот дуел повторно ќе биде во фокусот на Чизмата, а ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Папата Фрaнциско ги воведе католиците во Божик повикувајќи ги луѓето од развиениот свет да живеат поедноставен и помалку материјалистички живот, осудувајќи го ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Како што сега стојат работите само две победи го спасуваат Ди Франческо. Ако не победи утре против Сасуоло или за викендот против Парма, Ди Франческо многу ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Поглаварот на Римокатоличката црква, папата Франциско денеска во традиционалната божиќа порака „За градот и светот“ (Урби ет орби) нагласи дека на разликите ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Поглаварот на Римокатоличката црква, папата Франциско денеска во традиционалната божиќна порака „За градот и светот“ (Урби ет орби) нагласи дека на разликите ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Фото: РојтерсПапата Франциско синоќа ги повика верниците од развиениот свет да живеат поедноставни, помалку материјални животи и го осуди длабокиот јаз меѓу ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Папата Франциско синоќа ги повика верниците од развиениот свет да живеат поедноставни, помалку материјални животи и го осуди длабокиот јаз меѓу сиромашните и ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Се проценува дека до 2030 година Кина ќе биде побогата од САД. Ова не е тешко да се поверува, особено ако се имаат предвид конкретните податоци за развојот на ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Папата Фрaнциско ги воведе католиците во Божик повикувајќи ги луѓето од развиениот свет да живеат поедноставен и помалку материјалистички живот, осудувајќи го ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Папата Фрaнциско ги воведе католиците во Божик, повикувајќи ги луѓето од развиениот свет да живеат поедноставен и помалку материјалистички живот, осудувајќи го ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Папата Фрaнциско ги воведе католиците во Божик повикувајќи ги луѓето од развиениот свет да живеат поедноставен и помалку материјалистички живот, осудувајќи го ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Како и во сите други земји со католичка традиција, Божиќ е најголемиот и најважниот семеен празник во Белгија. Иако бројот на верници и посебно на оние кои ја ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Како и во сите други земји со католичка традиција, Божиќ е најголемиот и најважниот семеен празник во Белгија. Иако бројот на вреници и посебно на оние кои ја ...
  сите 16 | | | веќе видена