Рим

  во

  Севернокорејскиот дипломат Џо Сонг Гил, кој до скоро беше амбасадор во Италија, исчезна со својата сопруга, откако ја напушти Амбасадата во ноември, изјави ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Севернокорејскиот дипломат Џо Сонг Гил, кој до скоро беше амбасадор во Италија, исчезна со својата сопруга, откако ја напушти Амбасадата во ноември, изјави ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Продолжуваме со засилено темпо во 2019 – Македонија станува големо градилиште! Владата инвестира преку 1 милијарда евра во инфраструктура. Парите на граѓаните ...
  | | веќе видена | слични

  Петар Богдани е Македонец е строго чувана тајна, а неговите дела се преведувани на албански и други јазици со одбегнување или искривување на висинското потекло ...
  | | веќе видена

  Божиќ е највеселиот празник од 15-те големи верски празници и се слави 3 дена. Божиќ се празнува како денот на раѓањето на Исус и се прославува на 7-ми ...
  сите 15 | | | веќе видена

  НАЈЧИТАНО ВО 2018… Издвојувајќи ги најчитаните текстови на ЕКИПА за изминатава 2018 година уште едно потсетување за најзначајните настани, моменти, информации ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Според календарот на МПЦ (Јулијанскиот календар) денеска е 20 декември.Денеска е Св. свештеномаченик Игнатиј БогоносецОвој свет маж е наречен Богоносец затоа ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Според календарот на МПЦ (Јулијанскиот календар) денеска е 20 декември.Денеска е Св. свештеномаченик Игнатиј БогоносецОвој свет маж е наречен Богоносец затоа ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Според календарот на МПЦ (Јулијанскиот календар) денеска е 20 декември. Денеска е Св. свештеномаченик Игнатиј Богоносец Овој свет маж е наречен Богоносец ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Според календарот на МПЦ (Јулијанскиот календар) денеска е 20 декември. Денеска е Св. свештеномаченик Игнатиј Богоносец Овој свет маж е наречен Богоносец ...
  сите 7 | | | веќе видена