Работнички

  во

  Ново истражување на Интерпарламентарната унија и Парламентарното собрание на Советот на Европа (ПССЕ) покажа дека појавите на сексизам, малтретирање и ...
  сите 5 | | | веќе видена

  СДСМ во досегашното владеење како на централно така и на локално ниво покажа дека освен хаос нема што да им понуди друго на граѓаните. Колку за потсетување во ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Ново истражување на Интерпарламентарната унија и Парламентарното собрание на Советот на Европа (ПССЕ) покажа дека појавите на сексизам, малтретирање и ...
  сите 8 | | | веќе видена

  А првенството ќе продолжи и во другите градови, каде ќе се игра турнирски, по две кола. Досега најдобри резултати постигнаа екипите на Вардар од Скопје и ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Денешниот ден е Светски ден на слепите лица и Меѓународен ден на пешачењето. Другите настаnи што го обележаа денешниот ден се: 70 п.н.е.- Роден е римскиот ...
  сите 5 | | | веќе видена