Работнички

  во

  Законот е јасен - вработените во приватниот сектор до крајот на годината треба да добијат регрес за годишен одмор попознат како К-15, во висина од најмалку 40% ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Пливачот Евгениј Поп Ацев го доби признанието за најдобар спортист на годината на Град Скопје. На свеченоста што се одржа во салата на Советот на Град Скопје ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Пливачот Евгениј Поп Ацев го доби признанието за најдобар спортист на годината на Град Скопје.На свеченоста што се одржа во салата на Советот на Град Скопје ...
  сите 29 | | | веќе видена