Работнички

  во

  Mакедонецот Влатко Андоновски ја официјализираше соработката со фудбалскиот сојуз на САД, и беше наименуван за селектор на женската репрезентација која е ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Блокадата на оваа фрекфентна улица е резултат на протестот на поранешните вработени во ОХИС, кои протестираат секој вторник и петок. Протестот тргнува од ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Поранешните вработени во ОХИС денеска пак ја блокираа улицата „Рекорд“ во центарот на Скопје. Протестот тргнува од Работнички универзитет „Кочо Рацин“, ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Андоновски, кој беше тренер во Националната професионална женска фудбалска лига дојде на местото на Џил Елис. Таа по победата во Светскиот куп во јули, најави ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Вчера Влатко Андоновски и официјално беше претставен за нов селектор на женската фудбалска репрезентација на САД. Андоновски го напушти клубот Рејн каде што ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Македонецот Влатко Андоновски ја официјализираше соработката со фудбалскиот сојуз на САД, и беше наименуван за селектор на женската репрезентација која е ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Македонскиот стручњак Влатко Андоновски е именуван за нов селектор на женската фудбалска репрезентација на САД, која е актуелен двократен светски шампион. ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Македонецот Влатко Андоновски ја официјализираше соработката со фудбалскиот сојуз на САД, и беше наименуван за селектор на женската репрезентација која е ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Македонецот Влатко Андоновски ја официјализира соработката со фудбалскиот сојуз на САД и именуван е за селектор на женската репрезентација која е светски ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Македонецот Влатко Андоновски ја официјализираше соработката со фудбалскиот сојуз на САД, и беше наименуван за селектор на женската репрезентација која е ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Македонскиот фудбалски стручњак, Влатко Андоновски и официјално е претставен како нов селектор на американската женска фудбалска репрезентација. Андоновски ...
  сите 23 | | | веќе видена