Работнички

  во

  Пандемијата на коронавирус се одразува и на илјадници странски проститутки во Германија кои, речиси преку ноќ, станаа бездомнички откако тамошните власти ги ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Пандемијата на коронавирусот се одразува и на илјадници странски проститутки во Германија кои практично преку ноќ станаа бездомнички откако тамошните власти ...
  сите 24 | | | веќе видена

  „Левица“ соопшти дека има нови пријави до партијата од вработени во јавното сообраќајно претпријатие Скопје, за наводни притисоци и кршење на работничките ...
  сите 66 | | | веќе видена

  Пандемијата на коронавирус се одразува и на илјадници странски проститутки во Германија кои, речиси преку ноќ, станаа бездомнички откако тамошните власти ги ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Пандемијата на коронавирус се одразува и на илјадници странски проститутки во Германија кои, речиси преку ноќ, станаа бездомнички откако тамошните власти ги ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Пандемијата на коронавирус се одразува и на илјадници странски проститутки во Германија кои, речиси преку ноќ, станаа бездомнички откако тамошните власти ги ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Ако некој во ПМФЛ најмногу жали што се прекина првенството, тоа секако дека е Работнички. Овој тим под водство на тренерот Ратко Достаниќ имаше феноменални ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Подготви: Огнен Дојчиновски Македонските репрезентативци до 19 години, одлучија да се самоорганизираат и на своја иницијатива да донираат храна и се што е ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Илјадници пролетни венчавки се откажани поради состојбата со Ковид-19. Иако здравјето е пред сè, сепак, новата ситуација на која уште се прилагодуваме, ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Текстилните работнички и понатаму се соочуваат со многу проблеми коишто произлегуваат од родово базираната дискриминација на работното место, велат од ...
  сите 3 | | | веќе видена