Работнички

  во

  Лебот со домати кој може, но не мора да биде препечен, претставува здраво и вкусно јадење кое може да се јаде во било кое време од денот и годината. Нема многу ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Македонскиот атлетичар Дарио Ивановски е годинашниот победник на уличната трка „Скопје трча 10 км“ во организација на Сојузот на спортови на Скопје, во ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Во Брисел беше презентиран новиот истражувачки извештај „Родово-базирана дискриминација и работнички права во Западен Балкан“, изработен од коалиција на ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Македонските тркачи Дарио Ивановски и Андријана Поп Арсова ги срушија државните рекорди на 10 километри улична трка. Ивановски постигна време од 31:07 минути, ...
  сите 27 | | | веќе видена