Работнички

  во

  „Новинарот на Телевизијата БН, Владимир Ковачевиќ синоќа е физички нападнат во Бања Лука, а поради здобиените повреди побарал медицинска помош“. „Зачудени сме ...
  сите 34 | | | веќе видена

  „Новинарот на Телевизијата БН, Владимир Ковачевиќ синоќа е физички нападнат во Бања Лука, а поради здобиените повреди побарал медицинска помош“. „Зачудени сме ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Летово ќе потрае,а дали ќе биде топло или не, сеедно.Скопските долгогодишни искуства покажуваат дека доаѓа период на пријатно и подносливо време(изутрина и ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Претседателот на СДСМ и премиер на Република Македонија Зоран Заев, е одлучен и посветен на градењето социјална држава и фер и еднакво општество за сите, а ...
  сите 268 | | | веќе видена

  Поддршката од државата за домашните претпријатија претставува значаен поттик за менаџерите и сосптвениците на компаниите континуирано да ги покачуваат платите ...
  сите 268 | | | веќе видена

  Скопје, 14 септември 2018 Претседателот на СДСМ и премиер на Република Македонија Зоран Заев, е одлучен и посветен на градењето социјална држава и фер и ...
  сите 268 | | | веќе видена

  „Претседателот на СДСМ и премиер на Република Македонија Зоран Заев, е одлучен и посветен на градењето социјална држава и фер и еднакво општество за сите, а ...
  сите 268 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев и претседател на СДСМ е одлучен и посветен на градењето социјална држава и еднакво општество за сите, а грижата за стандардот на ...
  сите 268 | | | веќе видена

  Владејачката партија СДСМ, реагираше на обвинувањата на Наум Стоилковски од ВМРО-ДПМНЕ, кој на прес-конференција објави инсерт од видео на кој се гледа како ...
  сите 268 | | | веќе видена

  Поддршката за домашните претпријатија од страна на државата е силен поттик за менаџерите на компаниите да ги покачат платите на работниците, се наведува во ...
  сите 268 | | | веќе видена

  Владејачката партија СДСМ, реагираше на обвинувањата на Наум Стоилковски од ВМРО-ДПМНЕ кој на прес-конференција објави инсерт од видео на кој се гледа како ...
  сите 268 | | | веќе видена