ОН

  во

  На почетниот предлог за постепено укинување на пластиката за еднократна употреба до 2025 година се спротивставија неколку земји, меѓу кои и САД, иако над осум ...
  сите 40 | | | веќе видена

  По пет дена разговори на собирот на Обединетите нации за животна средина во Најроби, 170 земји ја донесоа одлуката за значително намалување на употребата на ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Одлуката за „значително намалување“ на употребата на пластика до 2030 година ја донесоа 170 земји по петдневни разговори на собирот на ОН за животна средина во ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Одлуката за „значително намалување“ на употребата на пластика до 2030 година ја донесоа 170 земји по петдневни разговори на собирот на ОН за животна средина во ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Одлуката за „значително намалување“ на употребата на пластика до 2030 година ја донесоа 170 земји по петдневни разговори на собирот на ОН за животна средина во ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Одлуката за „значително намалување“ на употребата на пластика до 2030 година ја донесоа 170 земји по петдневни разговори на собирот на ОН за животна средина во ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Панчо ДНК и Марко Слаткар, започнаа „медиумска војна“ пред неколку месеци кога Слаткар во една негова песна го посочува својот колега Ди Џеј Панчо како човек ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Панчо ДНК и Марко Слаткар, започнаа „медиумска војна“ пред неколку месеци кога Слаткар во една негова песна го посочува својот колега Ди Џеј Панчо како човек ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Австралиецот Брентон Тарант(28), кој вчера изврши терористички напад врз две џамии во новозеландскиот град Крајстчрч и уби 49, а рани 40 муслимански верници, е ...
  сите 30 | | | веќе видена