ОН

  во

  Денеска, за време на Минхенската безбедносна конференција, министерот за надворешни работи на Република Северна Македонија, Никола Димитров и министерот за ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Обединетите нации ја заменија референцата „Поранешна југословенска република Македонија“, со името „Северна Македонија“ во списокот на признати држави. ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Обединетите нации (ОН) ја заменија референцата „Поранешна југословенска република Македонија“, со името „Северна Македонија“ во списокот на признати држави. ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Обединетите нации ја заменија референцата „Поранешна југословенска република Македонија“, со името „Северна Македонија“ во списокот на признати држави. ...
  сите 47 | | | веќе видена