ОН

  во

  Министерот Оливер Спасовски кој вечерва објави дека е позитивен на коронавирусот, денеска и вчера имаше бројни партиски и државнички активности. Денеска во ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Рамката е наш стратешки документ што ја насочува работата на сите агенции на ОН што работат во земјата во наредните пет години, како и со сите засегнати страни ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Сите проблеми да се решаваат преку дијалог во рамките на меѓународното право, порача шефот на руската дипломатија Сергеј Лавров по средбата со неговиот грчки ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Азербејџанскиот претседател, Илхам Алијев, денес изјави дека Азербејџан се согласил на нов хуманитарен прекин на огнот за размена на затворениците и телата на ...
  сите 161 | | | веќе видена

  Како дел од активностите по повод Денот на Обединетите нации и 75-годишнината од потпишувањето на Повелбата на ОН, претседателот на Владата, Зоран Заев, заедно ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Царинската управа на Република Северна Македонија во соработка со Економската комисија на Обединетите нации за Европа (UNECE) и Светска банка утре и задутре ќе ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Царинската управа на Република Северна Македонија во соработка со Економската комисија на Обединетите нации за Европа (UNECE) и Светска банка утре и задутре ќе ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Дигиталните перспективи на регионот во контекст на интеграцијата во Европската Унија е главна цел на Дигиталниот самит за Западен Балкан во организација на ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Како дел од активностите по повод Денот на Обединетите нации и 75-годишнината од потпишувањето на Повелбата на ОН, претседателот на Владата Зоран Заев, заедно ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Клупата на бардот на македонската култура Горан Стефановски е готова, и според градоначалникот на Општина Центар, за еден месец треба да стигне во Скопје од ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Рамката е наш стратешки документ што ја насочува работата на сите агенции на ОН што работат во земјата во наредните пет години, како и со сите засегнати страни ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Рамката е наш стратешки документ што ја насочува работата на сите агенции на ОН што работат во земјата во наредните пет години, како и со сите засегнати страни ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Рамката е наш стратешки документ што ја насочува работата на сите агенции на ОН што работат во земјата во наредните пет години, како и со сите засегнати страни ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Сите проблеми да се решаваат преку дијалог во рамките на меѓународното право, порача шефот на руската дипломатија Сергеј Лавров по средбата со неговиот грчки ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Сите проблеми да се решаваат преку дијалог во рамките на меѓународното право, порача шефот на руската дипломатија Сергеј Лавров по средбата со неговиот грчки ...
  сите 57 | | | веќе видена