ОН

  во

  Во заедничка изјава усвоена по денешниот состанок на шефовите на дипломатиите на земјите членки на Организацијата за исламска соработка (ОИС), упатено е барање ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Во заедничка изјава усвоена по денешниот состанок на шефовите на дипломатиите на земјите членки на Организацијата за исламска соработка (ОИС), упатено е барање ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Српската премиерка Ана Брнабиќ изјави дека Србија е свесна за грешките што ги направила во минатото, но дека нападите на НАТО врз поранешна СР Југославија во ...
  сите 45 | | | веќе видена

  По повод Светскиот ден на водата учениците од прилепското основно училиште „Кочо Рацин“ денеска на граѓаните им делеа флаери за штедење на водата и како тоа да ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Во денешната анализа на регионалните и светски случувања, Андоновиќ посебно внимание посвети на скандалот со Голанска Висорамнина, воената вежба во Косово, ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Српската премиерка Ана Брнабиќ изјави дека Србија е свесна за грешките што ги направила во минатото, но дека нападите на НАТО врз поранешна СР Југославија во ...
  сите 45 | | | веќе видена

  По повод Светскиот ден на водата учениците од прилепското основно училиште „Кочо Рацин“ денеска на граѓаните им делеа флаери за штедење на водата и како тоа да ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Македонски пошти“ заминаа во историјата. Со промената на имињата на институциите, по промената на уставното име, новиот назив на АД за поштенски сообраќај ...
  сите 29 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ до Министерството за правда испрати издржани забелешки за недостатоци на предлог текстот за законот за јавно обвинителство, преточени во трите ...
  сите 64 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ до Министерството за правда испрати издржани забелешки за недостатоци на предлог текстот за законот за јавно обвинителство, преточени во трите ...
  сите 64 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ до Министерството за правда испрати издржани забелешки за недостатоци на предлог текстот за законот за јавно обвинителство, преточени во трите ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Новиот закон мора да биде донесен со консензус, да биде реформски и да претставува основа за градење на правна држава. Затоа мора да се почитува принципот на ...
  сите 64 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ до Министерството за правда испрати издржани забелешки за недостатоци на предлог текстот за законот за јавно обвинителство, преточени во трите ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Претседателот на САД Доналд Трамп вети дека ќе го признае израелскиот суверентитет над територијата со името Голанска Висорамнина. Германскиот медиумски сервис ...
  сите 50 | | | веќе видена

  „Голанската Висорамнина е окупирана од Израел во 1967 година. Франција не ја признава анексијата на Израел од 1981 година”, се вели во дневниот брифинг на ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Српската премиерка Ана Брнабиќ изјави дека Србија е свесна за грешките што ги направила во минатото, но дека нападите на НАТО врз поранешна СР Југославија во ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Русија и Сирија ги поканија САД, Јордан и ОН да направат заедничка посета на кампот за бегалци „Рукбан“ за да ја проценат ситуацијата таму, изјавишефот на ...
  сите 10 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ до Министерството за правда испрати издржани забелешки за недостатоци на предлог текстот за законот за јавно обвинителство, преточени во трите ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Соопштение на ВМРО ДПМНЕ ВМРО-ДПМНЕ до Министерството за правда испрати издржани забелешки за недостатоци на предлог текстот за законот за јавно обвинителство, ...
  сите 64 | | | веќе видена