ОН

  во

  Рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров смета дека Западот на груб начин ги турка земјите од Балканот да станат членки на НАТО, без да се осврне на ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров смета дека Западот на груб начин ги турка земјите од Балканот да станат членки на НАТО, без да се осврне на ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров смета дека Западот на груб начин ги турка земјите од Балканот да станат членки на НАТО, без да се осврне на ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Западот го „вшмукува“ Балканот во НАТО, без оглед на волјата на народите во земјите во регионот, изјави во средата рускиот министер за надворешни работи Сергеј ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Рускиот министер за надворешни работи, Сергеј Лавров, смета дека Западот на груб начин ги турка балканските земји да станат членки на НАТО, а не се осврнува на ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Западот го „вшмукува“ Балканот во НАТО, без оглед на волјата на народите во земјите во регионот, изјави во средата рускиот министер за надворешни работи Сергеј ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Претставникот на Обединетите нации за Јемен, Мартин Грифитс изјави денеска дека почетокот на повлекувањето на припадниците на завојуваните страни од трите ...
  сите 55 | | | веќе видена

  На денешн ден - 20 февруари 20 февруари 2019 1507.- Роден е италијанскиот сликар Џентиле Белини, познат по сликите од венецијанските свечености и процесии. ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Претставникот на Обединетите нации за Јемен, Мартин Грифитс изјави денеска дека почетокот на повлекувањето на припадниците на завојуваните страни од трите ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Претставникот на Обединетите нации за Јемен, Мартин Грифитс изјави денеска дека почетокот на повлекувањето на припадниците на завојуваните страни од трите ...
  сите 55 | | | веќе видена

  На повеќе локации во Скопје деновиве се одвива снимањето на документарните филмови на втората генерација „Докуникулци“ на МакеДокс. Премиерата на филмовите ќе ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Високата комесарка на ОН Мишел Башале денеска изрази загриженост поради состојбата во која се наоѓаат околу 200 семејства заробени во Багуз, последната област ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Високата комесарка на ОН Мишел Башале денеска изрази загриженост поради состојбата во која се наоѓаат околу 200 семејства заробени во Багуз, последната област ...
  сите 24 | | | веќе видена

  На повеќе локации во Скопје деновиве се одвива снимањето на документарните филмови на втората генерација „Докуникулци“ на МакеДокс. Премиерата на филмовите ќе ...
  сите 8 | | | веќе видена

  На повеќе локации во Скопје деновиве се одвива снимањето на документарните филмови на втората генерација „Докуникулци“ на МакеДокс. Изборот на темите беше ...
  сите 8 | | | веќе видена

  На повеќе локации во Скопје деновиве се одвива снимањето на документарните филмови на втората генерација „Докуникулци“ на МакеДокс. Изборот на темите беше ...
  сите 8 | | | веќе видена

  На повеќе локации во Скопје деновиве се одвива снимањето на документарните филмови на втората генерација „Докуникулци“ на „Македокс“. Изборот на темите беше ...
  сите 8 | | | веќе видена