Охрид

  во

  Од Министерството за внатрешни работи излегоа со официјално соопштение во врска со случајот со актерката Ирена Ристиќ во кое се вели дека синоќа околу еден ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Македонскиот полициски синдикат (МПС) викендов во Охрид потпиша Меморандум за соработка со Меѓународната полициска асоцијација (ИПА). Станува збор за документ ...
  сите 15 | | | веќе видена

  „Стаклена менажерија“ е претстава за комплексите, несигурноста и суровоста на современиот човек, кој сосема ја загубил солидарноста и сочувството кон ...
  сите 4 | | | веќе видена

  На 17.09.2018 година во 01.05 часот на булевар „Илинден“ во Скопје, во близина на Влада на Република Македонија, лицата И.Р.(43) од Охрид и В.Р.(32) од Скопје, ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Меморандумот предвидува интензивна соработката помеѓу полицискиот синдикат и меѓународното полициско здружение ИПА, темелена врз основа на следниве принципи: ...
  сите 15 | | | веќе видена

  По информацијата која ја обајвија медиумите за апсењето на актерката Ирена Ристиќ, како и нејзината изјава во врска со настанот, од МВР испратија соопштение ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Од Министерството за внатрешни работи излегоа со официјално соопштение во врска со случајот со актерката Ирена Ристиќ во кое се вели дека синоќа околу еден ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Македонскиот полициски синдикат (МПС) викендов во Охрид потпиша Меморандум за соработка со Меѓународната полициска асоцијација (ИПА). Станува збор за документ ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Од Министерството за внатрешни работи излегоа со официјално соопштение во врска со случајот со актерката Ирена Ристиќ во кое се вели дека синоќа околу еден ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Од Министерството за внатрешни работи излегоа со официјално соопштение во врска со случајот со актерката Ирена Ристиќ во кое се вели дека синоќа околу еден ...
  сите 73 | | | веќе видена

  На 17.09.2018 година во 01.05 часот на булевар „Илинден“ во Скопје, во близина на Влада на Република Македонија, лицата И.Р.(43) од Охрид и В.Р.(32) од Скопје, ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Откако актерката Ирена Ристиќ на социјалната мрежа фејсбук објави дека била носена во полициска станица и во Бардовци, при што обвини дека била навредувана од ...
  сите 73 | | | веќе видена