Охрид

  во

  На целото подрачје на СВР Охрид вчера беа извршени зајакнати акциски контроли во сообраќајот посебно насочени кон возила кои вршат јавен превоз на патници. ...
  сите 134 | | | веќе видена

  Сообраќајните полициски службеници во Дебарско, вчера спроведоа зајакнати акциски контроли во сообраќајот посебно насочени кон возила кои вршат јавен превоз на ...
  сите 134 | | | веќе видена

  Локалните самоуправи во скопскиот регион во 2017 година склучиле 33 договори за јавни набавки без објавување оглас. Вкупната вредност на овие набавки била 1,36 ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Михаил Трендафилов – Нанче од Граѓанско-демократската унија и официјално ја поднесе кандидатурата за учество на вонредните избори за градоначалничкото место во ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Локалните самоуправи во скопскиот регион во 2017 година склучиле 33 договори за јавни набавки без објавување оглас. Вкупната вредност на овие набавки била 1,36 ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Соопштение на ГДУ: Би сакале да ве информираме дека денеска ги поднесовме документите за учеството на нашиот кандидат за градоначалник на Општина Охрид, Михаил ...
  сите 25 | | | веќе видена

  ГДУ ги поднесе документите за учеството на својот кандидат за градоначалник на Општина Охрид, Михаил Трендафилов-Нанче, на вонредните локални избори. Со ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Магистралниот пат Охрид-Свети Наум е претворен во депонија поради што „Охридски комуналец” почна акција на чистење на патот, што треба да го одржува ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Проектот „ПРВИН ЌЕ МЕ ЗЕМЕШ ПОСЛЕ ЌЕ МЕ ... “ во режија на Ѓорѓи Ризески е независен проект, во продукција на „ТЕАТАР ПРОВОКАЦИЈА“ - Скопје и истиот веќе трета ...
  сите 43 | | | веќе видена

  ГДУ ги поднесе документите за учеството на својот кандидат за градоначалник на Општина Охрид, Михаил Трендафилов-Нанче, на вонредните локални избори. Со ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Локалните самоуправи во скопскиот регион во 2017 година склучиле 33 договори за јавни набавки без објавување оглас. Вкупната вредност на овие набавки била 1,36 ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Екипите на ЈП „Охридски комуналец“ започнаа широка акција за чистење на расфрлан комунален отпад на потегот од Хидробиолошкиот завод до Свети Наум. Покрај тоа ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Несреќата кај Ласкарци која се случи на 13 февруари, во која загинаа 16 лица (три подоцна во болница), испрати сериозен „аларм“ кај надлежните да ги засилат ...
  сите 134 | | | веќе видена

   Модерна јавна администрација насочена кон граѓаните, да се скрати времето на чекање за потребен документ, дигитализација на поголем број услуги, како и ...
  сите 9 | | | веќе видена