Охрид

  во

  Министерството за образование и наука формира работна група која има изготвено и извештај и предлог-мерки. И предложивме на Владата да донесе решение за ...
  сите 12 | | | веќе видена

  На повеќе локации во Скопје деновиве се одвива снимањето на документарните филмови на втората генерација „Докуникулци“ на „МакеДокс“. Филмовите опфаќаат теми ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Денес во Охрид беше објавен и промовиран новиот скратен број 13 112 за СОС повици кон Планинската спасителна служба. Станува збор за пракса која за прв пат се ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата, Зоран Заев, вчера имаше работна средба со 40 претставници на повеќе компании, кои се заинтересирани да инвестираат во различните ...
  сите 67 | | | веќе видена

  На повеќе локации во Скопје деновиве се одвива снимањето на документарните филмови на втората генерација „Докуникулци“ на МакеДокс. Изборот на темите беше ...
  сите 9 | | | веќе видена

  На повеќе локации во Скопје деновиве се одвива снимањето на документарните филмови на втората генерација „Докуникулци“ на МакеДокс. Изборот на темите беше ...
  сите 9 | | | веќе видена

  На повеќе локации во Скопје деновиве се одвива снимањето на документарните филмови на втората генерација „Докуникулци“ на „Македокс“. Изборот на темите беше ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата, Зоран Заев, вчера имаше работна средба со 40 претставници на повеќе компании, кои се заинтересирани да инвестираат во различните ...
  сите 67 | | | веќе видена

  „Што вети СДСМ за Охрид, што (не)оствари“. Во првиот текст ќе објавиме за едно ветување дадено во програмата за локалните избори „План за живот во Охрид“, а ...
  сите 5 | | | веќе видена

  „Што вети СДСМ за Охрид, што (не)оствари“. Во првиот текст ќе објавиме за едно ветување дадено во програмата за локалните избори „План за живот во Охрид“, а ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Дел од спортовите во Охрид се наоѓаат во незавидна состојба. Со исклучок на машката ракометна екипа која се натпреварува во супер лигата, поради немање пари ...
  сите 4 | | | веќе видена